2000-3000 devirde silkelenme problemi

excaluwer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm 2001 VECTRA 1.6 NB COMF. tüm viteslerde gaza yüklenince silkelenme problemi var benzin otomatiği denilen mor küçük bobinler.ateşleme bobini bujiler egr valfi değişti orjinali ile enjeksiyonları temizlettim ama hala problem devam ediyor acil yardım

boğaz kelebeği ve hava debimetresini de temizletin.

hocam 1.6 larda hava depimetresi yok boğaz kelebeğinden yapabilir veya enjektörlerden

hımm dikkat etmemişim valla bende yaptıracam bakım ve temizlik.
boğaz kelebeği temizliği, triger vakti geldi de geçiyor bile, bujiler vs... 600 tutar heralde...

Bogaz kelebeğini temizletin birde hava filtresinde motora giden hava hortumunu kontrol edin lpg varsa delinmiş, yırtılmış olma ihtimali var düzensiz hava akışı olabilir.

slm 2001 VECTRA 1.6 NB COMF. tüm viteslerde gaza yüklenince silkelenme problemi var benzin otomatiği denilen mor küçük bobinler.ateşleme bobini bujiler egr valfi değişti orjinali ile enjeksiyonları temizlettim ama hala problem devam ediyor acil yardım

aynı sorun benim aracımda da var.ayağımı gazdan çektiğimde ve gaz verdiğinde silkeleme yapıyor.bende ateşleme bobini bujiler değişti, egr boğaz temizlendi.sorun geçmedi.bence bi süre aracı böyle kullanmaya alış.en az 6 aydan beri bu sorun var benim aracımda.3 sevirse gittim bulamadılar.4.üye gittiğimde servisteki usta elinde aynı sorundan dolayı bi vectra 1,6 daha oldugunu ama sorunu bulamadıklarını sölediler.bende bırakmadım aracımı.aracım 130bin kmde.200binli kmlerde olsa kimbilir ne sorunlarla karşılaşcaz.

hocam 1.6 larda hava depimetresi yok boğaz kelebeğinden yapabilir veya enjektörlerden

Uploaded with ImageShack.us

z16xe motorda hava debimetresi yok mu?
resimdeki mavi halka içindeki fiş hava debimetresinin değil mi?değilse ismi nedir?

Bende var biliyordum ama araba dizelmiş onda da fikir sahibi değilim.

sorunuma hala yeterli bir cevap bulamadım maalesef,yetkili servise gittimi o değişecek bu değişecek bi kulağımın arkası kalır şimdi :) gerçi değişecek bişeyde kalmadı birtek benzin pompası kaldı birde onu denicem bakalım ne olucak...

triger ne alemde???
ikinci ihtimal siboplar krum baglamistir

Geri