%20 yakit tasarrufu?mümkün mü?hemde böyle kolay...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bunlar kafada saçta çıkarıyormu:kop:
en iyi tasarruf ayağınızın ucunda arkadaşlar.:good:

bi arkadaşım fuelmax diye aynı mantıkla çalışan bir ürün kullandı. sürekli yakıt hesabını yapar ve doğru hesap yapar. gerçekten manyetik o tip bir aletin işe yaradığını test ettik. bu alet tasarruf konusunda arabadan arabaya değişim gösteriyo. %15 ila %27 arasında yakıt tasarrufu sağlıyor. arkadaşın kullandığı alet general motors un ürettiği bir üründü. yurt dışında marketlerde bile satılan bir ürün fakat tr de tutmadığı için insanlar ilgilenmediği için bayilikleri kapandı yavaş yavaş. bir akrabamda yakın zamanda pejosunda türk yapımı olan ekoyak marka cihazdan taktı. nekadar tasarruf ettiğini söylemişti fakat şuan aklımda değil. bence mantık gayet güzel ve işede yarıyor diyorum.

birde otomobil üreticilerinin çoğu aynı zamanda bi petrol şirketine ortak. örneğin koç grubu ve bu tip örnekler çok. haliyle hem arabadan hemde akaryakıttan para kazandıkları için bu tip aletleri fabrika çıkışı kullanmak isticeklerini sanmıyorum.

her zaman her şeyin iyisini üreticiler bilmezler, piyasa işi çok farklı yerlere götürür ;)

bu tarz bi sürü iş gördüm, duydum. ama bu güne kadar hiç biri hiç bi işe yaramadı. eğer yarasaydı herkes takar, bi anda patlama yapardı;)

yapan var iddaa var ortada....

yapan var iddaa var ortada....

neyin iddiası var, patlama falan görmedim ben 4-5 senedir sanayideyim ve taktıran 1 tane bile araba görmedim, kimsenin haberi bile yok piyasada ;)

ben burda cok görüyorum....;)...
izmirden yaptırmıyorlardır ankarada yaygın;);)

;)

ben burda cok görüyorum....;)...
izmirden yaptırmıyorlardır ankarada yaygın;);)

;)

burda yok yaptıran işte, bi ara bor hikayesi vardı o da yalan oldu gitti. burda lpgyak kullanılıyo :D

tesekkürler simdiden

Son düzenleme:
Bizim arabaların motorunun neredeyse her tarafı elektronik. El kitabının 71 nci sayfasında; orta konsol bölümünde hava yastığı ve kemer germe sistemi kumanda elektroniği bulunduğundan bu bölümde mıknatıs özelliği bulunan eşyalar bulundurulmamalıdır diye bir not var. Demek ki mıknatıslar aracın belirli bölgelerine zarar verebiliyor. Bu nedenle kendimce, motor bölümünde de mıknatısın zararlı olabileceği şüphesi duyuyorum.

Lllllll

Son düzenleme:
Depoyu fulleyip tam bir yakıt ölçümü yaptıktan sonra ilk işim elimdeki mıknatısları takmak olacak. mıknatısları buldum, takmak için aparatını bile ayarladım. Bakalım sonuç ne olacak. Benim arkadaşım kullanıyor ve işe yaradığını söylüyor. Denemeye değer.

Geri