%20 yakit tasarrufu?mümkün mü?hemde böyle kolay...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlarin Türkiye de de satisi varmis. ve türkce sitede bazi arabalarda standart var diyor. reklam olmasin diye o sitenin ismini vermiyorum. kullanan arkadasta memnun kalmis. ben bir deneyecegim. bakalim sonuc nasil olacak.

sonucta akil akildan üstündür. belki büyük otomobil firmalarinda 100 mühendis düsünemez, 1 mühendisin aklina gelir,uygular...

bunlarin Türkiye de de satisi varmis. ve türkce sitede bazi arabalarda standart var diyor. reklam olmasin diye o sitenin ismini vermiyorum. kullanan arkadasta memnun kalmis. ben bir deneyecegim. bakalim sonuc nasil olacak.

sonucta akil akildan üstündür. belki büyük otomobil firmalarinda 100 mühendis düsünemez, 1 mühendisin aklina gelir,uygular...

elbette dediğin doğru akıl akıldan üstündür bende mühendislerimizin düşünemediği biçok öneri vererek firma içerisinde geliştirmeler yaptım...ben bu sistemle ilgili sadece kendi deneyimlerimle fikir yürüttüm...anca deneyerek görebilirsin kesin sonucu...buna bişi diyemem....inşallah işe yarıyodur da vatana millete faydası olur...

kısmen mantıklı geliyor ama nekadar doğru bilemem

Türkiyede satılan eko yakın değişik bir versiyonu.
Eko yakın kullanma kılavuzunda 2000 km sonra sonuç alınır diye yazıyor
Bende almayı düşünmüştüm. Sonradan vaz geçtim.;)

merhaba ben inanmaya inanmaya aldım bu ekoyak denen cihazı depoda 50-70 km daha fazla km yol yaptım olmaz öyle şeyy dedim çıkardım.. ne kadar tasarruflu kullansam da aynı kmleri yapamıyorum tekrar takıp deneyeceğim...

ekoyak araca takılırken bir takım ayarları varmış bilen varmı arkadaşlar?

bana hep saçma geliyor bunlar eger öyle birşey olsa üreticeler neden takmasın parça pahalı bişey değil takar 1 milyar fazla ister az yakıyor diye kar üstüne kar eder yanii;)

her zaman her şeyin iyisini üreticiler bilmezler, piyasa işi çok farklı yerlere götürür ;)

bu tarz bi sürü iş gördüm, duydum. ama bu güne kadar hiç biri hiç bi işe yaramadı. eğer yarasaydı herkes takar, bi anda patlama yapardı;)

kullandıkları mıknatıslar çok küçük o yüzden hiçbir işe yaramıyor.başka bi siteden biri test etmişti.ama öle onların ki gibi küçük bi mıknatısla değil.ciddi ciddi baya büyük bi mıknatıs bağlamışlardı(söylediklerine göre demire yapıştığında iki kişi zor ayırıyormuş)o mıknatıs bile sadece birkaç gün etki etmiş performans kendine gelmiş ama bir süre sonra eski haline ger dönmüş ki bu tip şeylerin elektronik dewreleri, beyni etkileme ihtimali war....

banada pek inandırıcı gelmedi. Bide yeni bir kutu çıkmış 45ytl'ye 15bg güç diye. Ne kadar inandırı ki?

iyi bi teknoloji olsaydı firmalar kullanırdı

Geri