Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmetyr link' Alıntı:benim 1. yıl bakımı 2090 km de yapıldı2. yıl bakımında neler değişiyo serviste bilen varmı ?
Aracım benzinli 2. yıl bakımına kadar en fazla 7.000-8.000 yaparım ,ek olarak 2. yıl olduğu için fren hidroliği,silecek değişecek heralde tam bişey bilmiyorum buji değişmez heralde daha km. yeni. Düşük km.li aracını 2. yıl bakımına götüren varmı ?ozgun88 link' Alıntı:aracınız dizel olduğu için 1. bakımda değişenlerin hepsi 2. bakımda da değişiyor. ekstra hiçbir şey yok.
bakımı sanırım servste yaptıracaksınız öyle olunca onlar bildiğini okur GM koyarlar. ben de baharda servis dışında ilk kez bakım yapcam merak ettiğim bir yağ var onu koyucam. mobil 1 esp 5w-30
alis9011 link' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar aracımın 2.Yıl bakımını yaptıracam aracım 9400 km'de yetkili servise götürmemeyi düşünüyorum yağ olarak ne önerirsiniz 1.3 Edition
Bende varım benimki 2200 km demucahitduran link' Alıntı:MAşALLAH hocam hiç binmemişsinizadRe J nickli arkadaşımıza rakip çıktınız
ama farkınız siz hem dizel alıp, hem de binmiyorsunuz
![]()