Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorun sattığım vetradada vardı şuanda mareamdada var durmadan bire geçmiyor. Aslında bu bir sorun değil gibi çünkü bütün devirli araçlar yapıyor bunu.
Son günlerde havalar iyice soğuduğu için şanzuman yağı da geç ısınıyor, bu nedenle sorun daha da bariz olarak ortaya çıkıyor. Opeller bu konuda ne yazıkki biraz nazlı. Ne yalan söyleyeyim 63 model enkazda böyle bir sorun yok.
ben arabayı ilk aldığım zaman 3 den 2 ye dahi çok zor geçiyordu hatta bire geçirmek için bayağı bir uğraş veriyodum bakımları için servise biraktım aldığım zaman hiçbir sorun yoktu ve 2 senedir sorunsuz kullanıyorum herşekilde her vitese atabiliyorum .nasıl bir işlem uyguladıklarını sordum ama söylemediler ilginç
bende bunun bi sorun olmadığını ve tüm markalarda aynı şeyin olduğunu biliyorum.Benim astrada da aynı şey söz konusu bazen 3. vitesten 2. vitese geçerkende zorlanıyorum peki bu normal mi?
3 ten 2 ye her durumda geçmesi gerek durum sadece 1 vites dişlisini korumak içindir. yukarıda da arkadaslarında değindikleri gibi. 1 vites sadece kalkarken kullanılacagından ki ben hava güzelse 2 ile kalkmayı tercih ederim (araç yüklü değil ise)