- Konuyu Başlatan
Ynt: 2.Vitesteki bu durum normal mi?
Klimayı biliyorum evet,klima açıkken ben de aynı farkı hissediyorum. Ancak dediğiniz gibi ben de artık gazı bu yöntemle kullanacağım.faruk4143 link' Alıntı:Bahsettiğiniz olayı okuyunca sanki ben yazıyor gibi oldum. Aynı durumu yaşıyorum bende. Sadece 2de değil 3,4,5te de yapıyor gibi bende. Hızlanırken gaza birden yüklenince araba gitmiyor sanki. Ben de gaza birden yüklenmiyorum. Yedire yedire basıyorum, o zaman bir sorun olmuyor, gayet güzel hızlanıyor. Anladım ki devirsiz kullanırken yapıyor bunu. Malesef araçlarımızı biraz devirli kullanmak gerekiyor. Bundan önce Aurisim vardı. Gaza sonuna kadar bassam da belli bir ivmeyle kafasına göre hızlanıyordu. Ama Astrada sonuna kadar basınca araba çekişten düşüyor sanki. Gaza yavaş yavaş şiddet vermek lazım. Bir arkadaşta klimanın etkisinden bahsetmiş. Ona sonuna kadar katılıyorum. Klima acayip etkiliyor arabayı. Resmen zar zor hızlanıyor araba, bağırttırmazsan. Işıklardan hareket ederken klimayı kapatıyorum, sabit gideceğim hıza gelince açıyorum bende.