2. el araç alacaklar dikkat !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan METSEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunların çoluğundan çocuğundan çıkmıyo mu böyle haram paralar.Allah ıslah etsin böyle insanları

yazık günah bu kadar insan hayatıyla oynanmaz.Buna çalmak denmez kısaca insan hayatını hiçe saymak..

insan görünümündeki kişilerin gözlerini para hırsı bürümüş ne olacak
inşallah kendi silahları ile vurulurlar

Allah ıslah etsin bu mahlukları

Bu Hayvanlanlara Küfretmek Istiyorum Ama Forum Kurallari Yazik Ya

öbür Tarafa Götürür O Hava Yastiklarini Götürsün Bakalim Kurtarabilecekmi Hava Yastiklari Cehennemde Yanmaktan... Hava Yastiği Ya Belki Kurtarir Yanmaktan :-)))... şok Oldum

kessinlikle aracı alırken yetkili servise daha sonra dynotest'e en sonda sağlam özel bir servise gidin derim!

eğer adam araç sıfırdan beri bende diye savuruyorsa sorarsınız aracın nesi var anlat bakalım diye adamda öyle bir güzel anlatırki offfff!.. süper!!.. sanki uçak..

sizde adama şöyle dersiniz: iyi o zaman yetkili servise gideriz araca baktırırız dediklerinin dışında birşey varsa 2. el kontrol parası sana aittir!
o zaman adamlar o kadar güzel renk veriyorki anlatamam!..

ama paranıza yazık kolay kazanılmıyor 100 ytl fazla verin ilerde sizi çok büyük meblalardan kurtarsın!.. yukarda saydığım 3lü kombinasyonu kesin ve kesin yerine getirin! ACELE KESSİNLİKLE ETMEYİN!!

Not: 2kere pert araba aldım satarken ciddi zarar ettim sattığım adamlarada ben dayanamadığım için söyledim! Tecrübeyle sabittir!.. DEMEDİ demeyin :D

walla bende de abs lambasına ayar çekmişler bende anlamadım sonra gittim yaptırdım insan değil bunlar haram olsun.

....

Son düzenleme:
ilkönce toyota carina gliE alcaktım çok temiz duruyordu arabaya bittim!..

neyse toyan'a götürdüm araç km si 170.000 görünüyor.

Toyan'daki elemanlar abi araba en son 230.000 de 2003 te buraya gelmiş dedi. Dyno dan araba hemen hemen 400.000 dedir dediler :D

Geri