5 yıl araba kullanmazsan ev alırsın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu konuda bir şey yazmamayım, çünkü ülke gelirlerinin paylaşılması durumu beni üzüyor5 yıl araba kullanmazsan ev alırsın
![]()
5 yıl araba kullanmazsan ev alırsın
![]()
Savaş Bey'e tamamen katılıyorum.Benzinli mi kullanalım,dizel mi kullanalımdan çok bu kadar yüksek vergi ve zamlara el insaf artık.Herşey vergi politikalarından yoksa bizlerin zar zor binebildiği araçlara gelişmiş ülkelerde yarı fiyatına çoluk çocuklar biniyor.Ben bu konuda bir şey yazmamayım, çünkü ülke gelirlerinin paylaşılması durumu beni üzüyor. Sadece ölçü olması bakımından şu kadarını yazayım devlete 30 yılını vermiş bir memur emeklisi kendisine layik görülen maaşla 4 depo benzin alınamıyor ama günümüzde bir genç, arkasında bir ailenin ekonomik desteği olmadan, dolayısı ile nereden geldiği belli olmayan bir sermayeyle iş hayatına atılıp gemiler falan alabiliyor, şimdi bazıları krediyle aldı ne var bunda diyecek ama, bankalar bir teminat göstermeden kimseye kredi vermezler, üstelik hiçbir banka bir iş için % 100 kredi vermez, evlerde bile kredi için % 70 üst sınır kısıtlaması vardır, yani bu kredi olayını ben yemem, yiyenlere de afiyet olsun
.