Keşke bulabilsende sierra cosworth alsan .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim önerim hepsini sat
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-s-serisi-audi-s3-4x4-sahibinden/detay
ilandakini al...
bursada yürüyen araba var mı acaba merak ediyorum gercekten böle saglam pug gecer ben göremiyorum neden acaba eskiden bursada araba cenneti idi eskiler ayagın kesince böle oldu şimdi şahin turbo yapıyorlar başka bi dertleri yok oda belli yani cem yapıyor yaptığıda gidecegi belli kimse bana usta var demesin bursada yalan söyler bunu benim gibi herkes iyi biliyor opelin genel servisi de dahil orada türkiyede mekanikte 3, olan arkadaşımda dahil bunlara yalan şeyler yapanlar belli kimse sallamasın hele ki bursalılar
bursada yürüyen arabamı yok?![]()
bursada sadece cemin varlığından haberdarsın galiba... aziz abi gibi ustaları yabana atmamak gerek...
aziz abin diyorsun hangisi ne olmuş gecmişten bahsetmiyorum ben şimdiye bakalım istersen var mı ankara gibi istanbul gibi yapabiliyorlar mı ki cem azizden daha ünlü suan bursada ama şunu unutma başka ustalarda var senin bilmedigin bursada ama diyorum ya artık hepsi elini ayağını cekti ve bursada usta yookkk kimse idaa etmesin bana ...