2,0 DTİ Klima Açıkken Bayılıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PUFFDOWG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PUFFDOWG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün otoparktan çıkacaktım klima açık yokuşta kaldım devir 2000 den düştü iyice yarıda durdum klimayı kapadım öle çıktı neden olabilir bide klima açıkken arada arıza ışığı yakıyo ve acayim araçta titreşim yapıyo

Kompresor zorlaniyor olabilir. Iyi bir klimaciya baktirmakta yarar var bence , en azindan henuz bozulmamisken.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yokuşta klimayla çıkabilen opel varmı ki :)

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yokuşta klimayla çıkabilen opel varmı ki :)

Bende var :)

Ona ne şüphe :)

benimki de 1 vites düşük çıkıyor.klimayı kapatınca sanki gerilmiş yay gibi araç fırlıyo

Ben 1.viteste bile çıkamadığımı bilirim.1.6 twinport ile.ama üstelemiyorum hiç klima açıkken sürüşümü değiştiriyoruum yüksek devirli yokuşta özellikle bir alt viteste

Arkadaşlar 2000 motor bayılmaması lazım mantıken ama

mantığın bittiği yerde opel başlar

Bende de dti var klimayı açtığım zaman çok az bir fark oluyor. Mesela rampaya 5. Vitesde giriyorsam hiç zorlanmadan ve vites küçültmeden rampayı çıkabiliyorum. Rampada kalkmak istesemde yine aynı zorlanmadan araç kalkıyor. Bu bahsettipim rampalarda öyle ufak rampalar değil baya dik rampalar. Sana tavsiyem Kendine iyi bir usta bulup masraftan kaçınmadan aracın genel kontrolünü ve bakımını yaptır. Ben öyle yapıyorum yoksa bu araçtan tat alamazsın. Bu aracın bakımı ve tamiri şahin doğan gibi 3-5 liraya yapılmaz. Opele biniyorsan masraftan kaçmayacaksın ve işten anlayan adam akıllı bi usta bulup devamlı aynı yere gideceksin.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri