2,0 DTİ Klima Açıkken Bayılıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PUFFDOWG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de dti var klimayı açtığım zaman çok az bir fark oluyor. Mesela rampaya 5. Vitesde giriyorsam hiç zorlanmadan ve vites küçültmeden rampayı çıkabiliyorum. Rampada kalkmak istesemde yine aynı zorlanmadan araç kalkıyor. Bu bahsettipim rampalarda öyle ufak rampalar değil baya dik rampalar. Sana tavsiyem Kendine iyi bir usta bulup masraftan kaçınmadan aracın genel kontrolünü ve bakımını yaptır. Ben öyle yapıyorum yoksa bu araçtan tat alamazsın. Bu aracın bakımı ve tamiri şahin doğan gibi 3-5 liraya yapılmaz. Opele biniyorsan masraftan kaçmayacaksın ve işten anlayan adam akıllı bi usta bulup devamlı aynı yere gideceksin.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşten anlayan adam bi bulamadım usta Eskişehirde hala daha

Eskişehirde mutlaka vardır. Yetkili servisten ayrılıp dükkan açan usta varsa onları bi araştır. En iyi onlar anlar bu dti lerin dilinden. Yoksa ötekiler deneme yanılma yöntemiyle arızayı çözmeye çalışırlar.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dti de klima actiginizi hissetmezsiniz diyebilirim. Komprosorde ariza olabilir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dti de klima actiginizi hissetmezsiniz diyebilirim. Komprosorde ariza olabilir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Usta bide klimayı açınca fan duruyo çalışıyo duruyo çalışıyo 20 sn arayla bu normalmi dışarıdan gözlemledim yüksek sesle çalışıyo 10 sn duruyo aradan biraz geçiyo gene fanı açıyo kapatıyo

Geri