Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benznde 10lt kurşunsuz 95 benzinle litresi 3.36 lira şehir içi 100 km de 11 litre yakıyor şehir dışı 100 km de 90-100 km sabit hızda 7 litre yakıyor hesap ortadabunların LPG rakamları olduğuna eminmisiniz arkadaşlar.
o nasıl bi yakıttır öyle. LPG ile böyleyse benzinle ne kadar yakar acaba.
sizin motorlarda bi anormallik olmasın,
yoksa herkesin mi aynı acaba???
bende abim için 2000-2001 falan vectra cd arıyordum ama vaz geçelim 30 kuruş üstü yakacaksa.
3-4 defa denedim lpg 50 lt aldım denedim aynı benzilikten gene tatmlattım lpg bitirip 10 tl lik aldım o şekilde ded enidim dedişmedi dedigim rakamları yakıyor her 2 türlüde testini yaptımyıne hesaplarınızda bır hata var sayın bayram demir. benzınde yapılan tuketımın 10% luk dılımı fazlası tuketılır lpg de. yanı 11 lıtre sehır ıcı tuketım yerıne 12.1 lt gıbı bır tuketım yaparsınız. o da eger lpg yı 1.61 den alıyorsanız 19.48 lira gıbı bır değer verir. yani 100 km de 19.48 tl, km de 19.4 kuruş tuketirsiniz. ki bu makul bir değerdir.
sizde lpg pahalı nasıl az yakıyor uzun yolda 0.11 yakması mucize olur2 bin motor cd sehir içinde 180-190 (200 asla yakmaz) yakıyorum uzun yolda 110 kurus