1998 astra f motor sesini dinlermisiniz bi tuhaflık var,neden yapar,nedir,

Bu arada motor arıza ışığı yanıyor tech 2 de eksantrik mil sensörü gösterdi değiştirdi usta kablolarda boşu görünmüyo dedi ama hala sönmesi,az da olsa su eksiltmesi var araçta,ilk çalıştırmada egzozdan ara ara su damlıyo biraz yol yapınca saklamayı kesiyo motor ısınınca,su kanında yağlanma görünmüyo,ve motor kapağında bi beyazlık yok şimdilik,suyu değiştirdik ve kırmızı gm antifriz kondu araca 4 gün önce ve su azaltma başladı yanılmıyorsam,kayışa baktırıp yağını değiştirmem lazım en kısa zamanda anlaşılan..

Sayfa sayfa kırmızı antifriz konusu var forumda, önce araştırın. Yazık olmuş, eksiltme normal artık, hortumları değişmeniz gerekebilir.

Araştırdım ve hemen hepsini okudum kırmızı antifrizle ilgili ama usta ısrarla tavsiye edip koyduktan sonra malesef,dertsiz başa dert açıyolar bazen malesef,şimdi a hu kırmızı antifrizi değiştricem hortumlara baktırıp yada az bi zaman sonra kimle tesisatı ve dahada kötüsü conta ve motor anladığım kadarıyla,sizce ne yapmalıyım yol yakın iken..

Acababu ses lpg enjöktörlerinden geliyo olabilirmi,benzer sesler duydum bazı videolarda

lpg enjektör sesi değil yinede emin olmak istiyorsanız aracı benzinle çalıştırın ses kesilmesi lazım o zaman

Geri