Kayınbabamın 1991 model 1.8 motor beyaz renk bir vectrası var. 3-4 yıl önce kaynım iyi bir kaza yaptı araçla. Komple boyandı. Ama üçkağıtçı sanayici takımının eline düşünce aracı rezil ettiler. Boyanan yerler kalktı. Tekrar macun çekildi falan. Şimdi kısmen macunlu halde duruyor. Zaten kayınbabamın da kullanası kalmadı. 1 yıldır evin garajında yatıyor. Muayene yok. Akü bitmiş. Kaporta berbat. Tek güzel yanı motoru. Daha 110.000 kmde. Tertemiz.
Ben ısrarla satmasını söylüyorum. Araç durdukça çürüyecek. Yürütmek isteseniz masraf isteyecek. Geçen hafta tam olmasa da ikna edebildim gibi. Benden ne kadara satılacağını öğrenmemi istedi. Ben de sizlere soruyorum. Kaportası berbat durumda, motoru temiz ancak masraflı bir 91 vectra ne eder?
Tam ikna olmadığı için foto çekmeme de soğuk baktı. O yüzden foto yok...
Ben ısrarla satmasını söylüyorum. Araç durdukça çürüyecek. Yürütmek isteseniz masraf isteyecek. Geçen hafta tam olmasa da ikna edebildim gibi. Benden ne kadara satılacağını öğrenmemi istedi. Ben de sizlere soruyorum. Kaportası berbat durumda, motoru temiz ancak masraflı bir 91 vectra ne eder?
Tam ikna olmadığı için foto çekmeme de soğuk baktı. O yüzden foto yok...