18.500 tl, 2000 cd için nasıl?

arkadaşlar yorumlarınızı okudumda bakın opelin g kasası çok tutulan bi kasa onun için bunlar piyasada modeli ne olursa olsun her zaman para eder. yeterki araba temiz olsun ben izmir gibi biyerde edition bulamadım, gittim kütahya simavdan aldım ve tüpsüz 19 tl ye zor aldım ha belki aranızda şimdi pahalı almışsınız diyen olucaktır. bakın arkadaşlar arabayla izmire gelir gelmez 21 verdiler vermedim yapmayın arkadaşlar 2000 model 2001 model bunlar çok eski araba deil bu gün astra g çeyrek altın gibi anında satarsınız. ben şuanda çalıştığım iş yerinde nakit elime 20 bin saydı arkadaş vermedim. belki parçası pahalı araba ama baya bi zaman temiz araba aradım piyasayı öğrendim. inanınki 2004 şimşekgri orjinal enjoy lpg li 20 bine bıraktı almadım. tabiki cd, edition ,elegance,comfort vs... farkları ve tercih edilenleri var. edition spor koltuklar sunroof vs... insan doyamıyor. şunu anladım temiz araba bulduysan içine sindiyse 1000 liraya bakma bu gün bi kapı fitilini sordum adamlar 170 tl istiyo şöför kapısına ona göre. :)

Bizdede Astra 2000 model Cd var 67 binde 17.750 ye aldık şimdi araba oldu 71 binde her yaz 3500 km den fazla yol kat ettik tık demedi araba sadece benzini koyup gezdik 3-4 ay öncede Stafanelli marka sıralı tüp taktırdık 1200 tl ye km de 135 kuruş yaktı ki tüp yeni olduğu için astra cd yi de bu kadar kötülemeyin editionun bi koltuğu bide Sunroofu var Cd den + olarak Yoksa gene aynı 4 hava yastığı abs 4 cam elektronik felan felan yani

Geri