18.500 tl, 2000 cd için nasıl?

benim aracım servis bakımlı 2000 cd full sedan 90 bin km de 1500tl sıralı sistem var galeri 19.000tl verdi vermedim. ve araç sıfırdan beri bende

benim aracım servis bakımlı 2000 cd full sedan 90 bin km de 1500tl sıralı sistem var galeri 19.000tl verdi vermedim. ve araç sıfırdan beri bende
bende edıtıon 2000 hb var benım arabmı bılen bılır 20 22 bın dıyorum fazla dıyosun dıyorlar :D:D
ınsallah göönlunce olsun arkdasım hayırlısıyla kafana göre temız arac bulursun;)

valla 1.4 leri pek tutulmuyo ancak şöyle bi durum var. Dün bi galeride 2004 astra hb baktık.1.4 motor ama 16000 lira.Bana kalsa 2000 model 1.6 motora 18 19 vereceğime alırım 2005 06 g kasa alırım hemde aynı paraya 6 yaş daha gencine binerim.Sonuçta marka farketmeksizin 11 12 yaşına gelen arabanın masrafı başlıyor ince ince ;)

benım gıbı tıtız adamdan alıcan 5 sene anahtar vuırmucan :D

cd ıle comforttun arasında fark var adı ustunde comfortt eger comfortsa tabı senın baktıgın :rolleyes:
yok dostum CD bakıyorum ,lpg li olan da cd,ilk sorduğum lpg siz olan da cd

biri 85.000 de lpg siz 18.500
diğeri:100.000 de brc lpg li 18.000
her ikisi de temiz,2000 model boyasız değişeni yok,sedan ve gri.

peki ikincisi için 18.000 uygun mu? lpg li var brc,1.6 sedan temiz vs..
kafanızı ağrıtıyorum ama adam akıllı bilen birilerine danışmak istiyorum..saygılar tekrardan.

arkadaşlar ben uzun zamandır 2000-2002 modelleri arasında cd ve ya dengi elegance ASTRA arıyorum..temiz bulmak zor gerçekten.

neyse sadete geleyim: 2000 modeli 87.000 de sedan,gri bir astra buldum.Çok temiz araba hırpalanmamış,BOYA -KAZA DEĞİŞEN YOK lpg hiç takılmamış..
19000 istiyordu adam 18500 e bıraktı.ben de 18000 veriyorum veriyosan alcam dedim..o paraya bırakmadı,fiyat iyi derseniz 18.100-18200 teklif edecem.
Siz değerli kardeşilerimden fikir almak istiyorum,bu arabanın ederi nedir..ben aşağı yukarı biliyorum..İçinizde alan satan vardır,öğretmen maaşımla o kadar para yapana kadar çok çabaladım kazık yemek istemiyorum:)
şimdiden teşekkürler,saygılar sunuyorum.

Bende 2001 elegance vardı Beyaz LPG yok 87.000 km'de idi. Hatasız. ÖTV indirimi zamanında 18.000 TL. sattım. Ben sıfır almıştım. Buna göre hesabı sen yap.

yok dostum CD bakıyorum ,lpg li olan da cd,ilk sorduğum lpg siz olan da cd

biri 85.000 de lpg siz 18.500
diğeri:100.000 de brc lpg li 18.000
her ikisi de temiz,2000 model boyasız değişeni yok,sedan ve gri.

peki ikincisi için 18.000 uygun mu? lpg li var brc,1.6 sedan temiz vs..
kafanızı ağrıtıyorum ama adam akıllı bilen birilerine danışmak istiyorum..saygılar tekrardan.

ikinci seçenek daha mantıklı gibi. ilk seçenek lpg ile birlikte 20000tl ye gelecek.

şu an piyasa çok yüksek, dolayısıyla şu anın fiyatlarına göre ikinci seçenek normal gibi. ancak bu fiyatları bundan altı ay önce sorsaydınız, aklını mı kaçırdın derdi herkes...

o parayı kolay biriktirmediğiniz muhakkak. araç değiştiriyor olsanız elinizdekini pahalı satar yeniyi pahalı alırsınız derdim ama siz nakiti paraya çevireceksiniz. piyasada her daim nakit sıkıntısı da oldugunu düşünürsek elinizdeki çok kıymetli :)

bence araba almak için biraz sabredin, ekim kasım geldi mi fiyatlar düşmeye başlar, yazın tatile gidip dönen insanlar, arabayı kışın kapıda bekletmek yerine ocak pulunu yatırmadan arabayı satmaya bakar. sabrederseniz bahsettiğiniz rakamlar 1000TL civarı düşer.

ancak paradan daha önemli tatminleriniz varsa, arabayla tatile gitmek istiyorsanız, yazı arabasız geçirmeyeceğim diyorsanız, kapımdaki arabayı seyretmenin tadını bir an önce almak istiyorum diyorsanız, varsın üç kuruş fazla olsun, mutluluk daha önemli. :D

Rıfat bey bence ikinci seçenek olan LPG li aracı almak daha mantıklı..

2000 cd için 16500-17000 den fazla verme. şubat-martta ben bakıyordum 16 ya baya piyasada vardı. şu an fiyatlar tavan oldugu için yuksek ama o paraya 2000 cd ne kadar temiz olursa olsun yuksek.

forumda bir arkadaşın 2004 Njoy u var
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=64196 bence bunla ilgilen. bu arac sahibindende 21 22 den baslıyor. arkadas fiyattada bişi yaparsa bence makul.

temiz astra cd bulursan al kardeş çok sağlam araçlar tabiki bakımlı almak lazım 10 yıldır sıfırdan beri astra bende 1 kere bile arıza yapmadı aracım çok titizim otomobil hastasıyımdır benm aracımı da beğenen çoktur isteyen de çoktur ama satmaya kıyamıyorum. 19 tl galerici verdi vermedim aracımı. güzelde aksesuar da yakışıyor abartısız ne ararsan var araçta.

Geri