18-19 bin arası araç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 18-19 bin arası, normal şartlarda 3-4 yıl arıza çıkarmayacak araç tavsiyenize ihtiyacım var. Aile arabası olacak. Yılda 6-8 bin km yol giderim. Antakya'da yaşıyorum ve şu aralar şehir merkezide dahil her yer şantiye alanına dönmüş durumda onun için alt takımların sağlamlığı çok önemli.

Kuzenim temiz s40 aracını satıyor 1999 model lpg li. Güzel, temiz, sorunsuz bir araç o rakamlara. Temiz Astra G düşürülürse de alınabilir ama bütçeyi daha da zorlamak lazım.

O zaman alt takım parçaları ve onarımı hesaplı olan bir araç düşünmek lazım.

Temiz bir Honda Civic 1.6ies alınabilir..

süspansiyon olarak volkswagen grubu bence

balina kasa corolla.1.6 gli abs li ve hava yastıklı olanından.Tabi o kadar ucuza verirlermi bilemem:)

sedan bir araba olarak iç hacmi berbat, iğrenç. arkada oturan adam 5 dk sonra dizlerini hissetmeyebilir. dayımda vardı 1.6 olanı performansı fena değildi, yakıtı hakkında bilgim yok. ama iç hacim olarak tavsiye etmem.
astra g 2000-2002 model biraz araştırma ile bunulabilir. güzelde olur.

Autoshow dergisine bakıyorum tuv ariza istatistiklerine gore cordobalarin 5 tanesinden 1 tanesi ağır kusurlu olarak tuv muayenesinden geçememiş tavsiyem uzak durun dergiyi alıp incelemeni tavsiye ederim citroen c5 ve dacia Grubu'da sınıfta kalmış ilginctirki peugeot 307 tüm yaslarda berbat 4 araçtan 1tanesi ağır hasarlı çıkmış Toyota daha mantıklı hondada düşünülebilir..

Arkadaşlar 18-19 bin arası, normal şartlarda 3-4 yıl arıza çıkarmayacak araç tavsiyenize ihtiyacım var. Aile arabası olacak. Yılda 6-8 bin km yol giderim. Antakya'da yaşıyorum ve şu aralar şehir merkezide dahil her yer şantiye alanına dönmüş durumda onun için alt takımların sağlamlığı çok önemli.

yüksek model ve temiz kullanılmış bir araç olması ve piyasa aracı olması gerek hyundai, fiat, ford, renault peugeot'ların 2009 modellerini bu fiyatlara bulabilirsiniz. masraf olmaması için yüksek model ve temiz kullanılmış olması gerek. eski model araba mutlaka ama mutlaka sorun çıkarır. şu an 2. el piyasası durgun diyorlar belki buda fırsat olabilir temiz araç bulmak için.

Geri