15000 bakımı için servis önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan booraa67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

booraa67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hepinize merhaba.aracım astra j 2012 model 1.4 140 bg turbo ve 15000 bakımı yaklaştı.bu yüzden istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz opel servisi varmı sizce hangisine gitmeliyim fiyat ve doğru düzgün bakım yapılması açısından bir öneriniz varsa çok memnun olurum.aracımı atm opel pendikten aldım ama oraya gitsemmi bilemedim

Ynt: 15000 bakımı için servis önerisi

Açıkçası Anadolu Yakası için tavsiyede bulunamayacağım ama sakın Maltepe Erpaş'a gitmeyin diyebilirim.  general_Shame_on_you
Erpaş kadar ilgisiz ve acemi bir servis daha İstanbul'da yoktur.  walll

Eğer mesafe önemli değil derseniz kesinlikle Topkapı Odak'ı tercih edin.
Benim de 30.000 bakımım yaklaştı ve bakım zamanı bende Odak'a gideceğim.  :)

dostum sana tavsiyem git topkapı odak a kafan rahat olsun bak ben taa kastamonudan çıktım gittim odak a tarık beyi buldum kafam rahat bakımımı yaptırdım keyifle kastamonuya geri döndüm mutlaka git tarık beyle tanış hem forum adına az da olsa indirim yapar.

Odaktan şaşma!!!

Ankaralıyım ama sırf giden müşterilerin memnuniyetlerini okudukça kendi şehrimde bir Odak olmasını istiyorum hep :)

045thumbsup
chiv link' Alıntı:
Ankaralıyım ama sırf giden müşterilerin memnuniyetlerini okudukça kendi şehrimde bir Odak olmasını istiyorum hep :)

045thumbsup

Ben gittim Odak'a aracımı Balkan'dan almama rağmen. İlk gidişimde memnun kaldım, dedim heralde sorunları halledecekler. Sonra 2. sonra 3. kez gitmek zorunda kaldım... Cmtsi yine gideceğim mesela. Çözemediler benim problemlerimi. Pişman mıyım tartışılır, çünkü diğer servislerin daha kötü olma ihtimali de var. Ama öyle karşıdan gelmeye değecek birşey yok söyliyeyim. Benim gibi bir kaç kez gitmek zorunda kalırsan aldığın forum indiriminin de bir anlamı kalmıyor. Benzin olarak senden çıkmış oluyor. Trafik ve arabasız kalmakta cabası. He diyorsanki ben sadece bakım yaptıracağım başka sorunlarım yok. O zaman Odak'a gidebilirsin.

brkprcn61 link' Alıntı:
Ben gittim Odak'a aracımı Balkan'dan almama rağmen. İlk gidişimde memnun kaldım, dedim heralde sorunları halledecekler. Sonra 2. sonra 3. kez gitmek zorunda kaldım... Cmtsi yine gideceğim mesela. Çözemediler benim problemlerimi. Pişman mıyım tartışılır, çünkü diğer servislerin daha kötü olma ihtimali de var. Ama öyle karşıdan gelmeye değecek birşey yok söyliyeyim. Benim gibi bir kaç kez gitmek zorunda kalırsan aldığın forum indiriminin de bir anlamı kalmıyor. Benzin olarak senden çıkmış oluyor. Trafik ve arabasız kalmakta cabası. He diyorsanki ben sadece bakım yaptıracağım başka sorunlarım yok. O zaman Odak'a gidebilirsin.

Merhaba,

Araçlarımızda ki problemler ve sıkıntılar konusunda Odak çok tecrübelidir. Onlar bile sorununuza bir çözüm getiremediyse ilk defa duyacağımız bir problem olabilir.
Bir mahsuru yoksa problemi yada problemleri bizimle de paylaşabilir misiniz?

Geri