arkadaslar inanın 10 gundur dunyam karıstı. guzelim astramı satacam nerdeyse.
arac 2001 astra brc kit var arabada. 92 binde.
10 gun once gaz aldım. aniden tekleme basladı. tekleme 1500 2000 devir arası öksurur gibi. ozellikle 2 ve 3 viteslerde. rolantide aniden gaza yuklelincede aynı. hemen benzine cektim bi sıkıntı yok.
lpg BRC.ustasına gittim 100 ytl ye butun sistemi kontrol ve bakımını yaptım nafile.
2 gun sonra benzindede yapmaya basladı. yada ben 2 gun sanıyorum .
opele gittim.
enjektorler sokulup temizlendi... ( biraz duzeldi)
egr valfi...hava filt...gaz kelebegi...bujiler...atesleme bobini.. vs vs..bakıldı bu ustanın solediklerinden aklımda kalanlar.
sonra 1 depo benzin al icine şu nano katkılardan koy duzelir dendi.
60 ytl artı 1 depo benzin haybiye gezdim.
sonuc koskoca sıfırrrrrr.

napacam bilmiyorum arkadaslar.
usta motoru acıp subaplarına bakacam. gec kapanıyo elimi surersem 1000 ytl gider diyo.
ya satacam bu arabayı. yada....?????
1000 ytl ye duzelse sorun degil.
acacam derken sorun ordaysa diye soluyo. sorun orda degilse. bosuna okadar paralar.
napayım arkadaslar yardımınızı bekliyorum.
simdiden tesekurler.
bu arada arac 40 bin km lpg kullanıldı.
cekisinde hic bir sorun yok.
not. bu usta opel servisinde 16 yıl calısıp usta bası olan biri. yani malatyada ondan iyisi yok guvendigim birisi yani
arac 2001 astra brc kit var arabada. 92 binde.
10 gun once gaz aldım. aniden tekleme basladı. tekleme 1500 2000 devir arası öksurur gibi. ozellikle 2 ve 3 viteslerde. rolantide aniden gaza yuklelincede aynı. hemen benzine cektim bi sıkıntı yok.
lpg BRC.ustasına gittim 100 ytl ye butun sistemi kontrol ve bakımını yaptım nafile.
2 gun sonra benzindede yapmaya basladı. yada ben 2 gun sanıyorum .
opele gittim.
enjektorler sokulup temizlendi... ( biraz duzeldi)
egr valfi...hava filt...gaz kelebegi...bujiler...atesleme bobini.. vs vs..bakıldı bu ustanın solediklerinden aklımda kalanlar.
sonra 1 depo benzin al icine şu nano katkılardan koy duzelir dendi.
60 ytl artı 1 depo benzin haybiye gezdim.
sonuc koskoca sıfırrrrrr.

napacam bilmiyorum arkadaslar.
usta motoru acıp subaplarına bakacam. gec kapanıyo elimi surersem 1000 ytl gider diyo.
ya satacam bu arabayı. yada....?????
1000 ytl ye duzelse sorun degil.
acacam derken sorun ordaysa diye soluyo. sorun orda degilse. bosuna okadar paralar.
napayım arkadaslar yardımınızı bekliyorum.
simdiden tesekurler.
bu arada arac 40 bin km lpg kullanıldı.
cekisinde hic bir sorun yok.
not. bu usta opel servisinde 16 yıl calısıp usta bası olan biri. yani malatyada ondan iyisi yok guvendigim birisi yani