14 ŞUBAT sevgililer gunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakadaşlar ben hediye alma ozurlu birisi olarak fikirlerinizi bekliyorum cunku az kaldı 14 şubat'a

Bahtsız bi insanım ben hiçbir sevgililer gününde sevgilim olmadı genelde hep ayrıldık sevgililer günü gelince şanştır boş geçtik hep aynen bende hediye alma özürlüyüm bi türlü beğenemiyorum yakıştıramıyorum sevgilime

M@honi' Alıntı:
Bahtsız bi insanım ben hiçbir sevgililer gününde sevgilim olmadı genelde hep ayrıldık sevgililer günü gelince şanştır boş geçtik hep aynen bende hediye alma özürlüyüm bi türlü beğenemiyorum yakıştıramıyorum sevgilime

bende aynen ole bırak baskasını kendime bile alamam giyim kuşam

yine masraf demek

2 ayrı kişiye 2 ayrı hediye almam gerekecek :rolleyes:

yapmayın arkadaşlar, bari siz yapmayın :( Sevgilimin olmadığını bari siz hatırlatmayın. Etrafta bi sürü sevgili görmeye dayanamıyorum:) BEn çok mu kötüyüm yahu biri bana söylesin. Böyle çekemeyen insanlar gibi:)

ilkerce' Alıntı:
yapmayın arkadaşlar, bari siz yapmayın :( Sevgilimin olmadığını bari siz hatırlatmayın. Etrafta bi sürü sevgili görmeye dayanamıyorum:) BEn çok mu kötüyüm yahu biri bana söylesin. Böyle çekemeyen insanlar gibi:)
valla gayet iyisin bu devirde kız milleti tipe bakmıyor samimiyet ,dürüstlük yetiyor azda paran varsa çevrene bak

arakadaşlar bi çözüm bulalım :D kımsenın kız arakadaşı yokmu yawww :D:D

kolay gelsin

emre000' Alıntı:
valla gayet iyisin bu devirde kız milleti tipe bakmıyor samimiyet ,dürüstlük yetiyor azda paran varsa çevrene bak

abi elektrik alamıyorlar sanırım. Onur (jocco) ne der bu konuda bilmiyorum ama.:)

Geri