14-15 Nisan Ankara'dayım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erman vallahi aklıma geldi Ankara' da dolu ,yağmur yağınca dedim inşallah şimdi yolda yakalanmazlar.Allahtan sağ salim varmışsınız.:good:

Erman vallahi aklıma geldi Ankara' da dolu ,yağmur yağınca dedim inşallah şimdi yolda yakalanmazlar.Allahtan sağ salim varmışsınız.:good:

Neyse sağ-salim gitmişsiniz.Gerçi buluştuğumuz akşam ki soğuktan belliydi az-çok.

Ne güzel çok hızlı bi buluşma yapmışsınız arkadaşlar tebrikler.. Varsa fotoğrafları da görelim bir an önce.. :)

geliyoooooo:):)(emre abi sen arşive sayfa acıp taşırsın ben acamıyorum oraya)

dsc01998bb0.jpg

Topluca bir resmimiz...
------

dsc01999xu7.jpg

topluca 2. resmimiz (gerci benim kelle yarım kalmış)

-------

dsc02000xe3.jpg

burakttt-exliges(yanlış olabilir)

-----

dsc02001vx2.jpg

mavigsi-Nickini bilmiyorum:( emre abi yazar)

----

dsc02002tq6.jpg

respect ve misafirimiz...

-----

dsc02003he6.jpg

skyeye-LND(acıların cocugu gibi resim:))

------

dsc02004rf3.jpg

respect(emre abi)-sinan-skyeye(erman abi)

-----

dsc02005hr5.jpg

burakttt(yeni ağır abimiz:))-respect

----

dsc02006xi6.jpg

misafirimiz ve LND

yeter gayri aslında çıkıştada resim çekmeyi düşünüyorduk ammavelakin saatin geç olması havanın zifiri karanlık olmasından dolayı :(:(

allah keyfınızı artırsın ne dıyelım. guzel vakıt gecırmıssınız anlasılan... lnd çok yakısıklısın bu arada.

her zamanki gibi:):):)(ne yüzsüz adamım dimi yhaaa)

Arkadaşlar tebrikler,Ankara herzamanki gibi kısa sürede organize olup misafirlerini çok iyi şekilde ağırlamış.Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz,ben geldiğim zamanda orada olun,anlaştıkmı ;) Birde fotoğraflarda misafirimiz diye bahsettiğiniz yakışıklı arkadaş sitemizin eski üyelerinden Çağatay'dır.Kasmaya gerek yok ;)

eheuhehe bilmeden yazmışlar abisi misafir diye. Sen gel yeterki yavuzum hemen toplanırız:)

evet yavuz abi haklısın misafirimiz çağataydı.Sitede şuanda üye olmadığı için misafir diye yazdım abi;).Bu buluşma biraz aceleye geldi tam anlamıyla toplanamadık umarım senin gelmene veya diğer toplanmamıza daha geniş katılımla gerçekleştiririz.

güzel olmuş, tebrikler

Geri