14-15 Nisan Ankara'dayım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saat 22:00 gibi geldim ben de.Yalnız ne biçim memleket kardeşim bura, benzinlik yok.:)Saat 18:00'de çıktım, bi yemek molası verdim, saat 21:15 gibi Ankara'ya yaklaştım, son 40 Km'yi benzin ışığı yanarak geldim, hatta Ankara'nın içine girdiğimde yanıp sönüyordu.180'le gelip son yarım saatte 70km sabit hız :).Ama şunu öğrendik ki İstanbul'dan depoyu doldurup gazlayarak gelirsen bi depo anca yetiyo, sonlara doğru ecel terleri döküyorsun yolda kalacam diye... :) Yarın görüşürüz arkadaşlar...

Hoşgeldin Erman.

Calcene Cafe uygundur.Yer olarak tarifi:

cankayada anayasa mahkemesinden yukari cikarken 2 . isiklarda sag dondunuz mu calcene oraya cok yakin
Bizde yeri bilen eleman var.Mavigsi ve ben beraber geleceğiz.Yeri bilmeyen arkadaşlar haber versinlerki ya biyerde buluşalım yada ceyhunla irtibata geçsinler.
Saat 20,00 - 20,30 arası buluşalım.

birisi fotoğraf makinası getirsiinnnn :-)

ewet kabaca bir list yapalım:

1- skyeye
2- respect
3- lnd
4- Mavigsi
5-

1- skyeye
2- respect
3- lnd
4- Mavigsi
5-burakttt
evet bende geliyorum arkadaşlar.Hem Ankaralı arkadaşlarla tanışmak hemde Erman arkadaşımızı karşılamak için.

erman abiyle telefonlaşıp onu evinin oralardan alıp gelirim ben saat 8 gibi ordayız inşALLAH. birlikte gelicez biz;) görüşmek üzere...

Son düzenleme:
5. kişimiz yaniii:(:(:(

Ceyhun da gelirim dememiş miydi?

ben de ankaradayım yaw ne şans konuşalım haberleşelim :)

şuan için dogruysa atla gel 2 saat sonra calcene deyiz;)

walla bizim dü,kkana geldim çankaya yıldızda çıkabilirmiim bilmiorum bide ankaranın yabancısıyım :) skyeye ermana söledim geliomuş buraya ailesiyle yemeğe .. akşam katılabilirim inş

pazartesi 6 ya kadar ankaradayım ..

Geri