137 bin kilometre oldum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
137 bin kilometre oldum..arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun..ihtiyar delikanlı NGG 75 137bin km oldu..insanlık için küçük ama benim için önemli bi olay..paylaşiim dedim..

hadi hayırlı olsun daha nice 137 binlere maşallahh

insallah 1.137.000 olur

saolun beyler..inşallah darısı sizlerin başına...keyifle kullanın arabanızı inşallah..

daha gide ya o sonucta alman yaw
- duyduguma göre mercedesler 1 milyon km yapailiyorlarmıs

1 milyon olabilir ama sorunlar olmaya başlar.. benim arkadaşımın babasının tur şirketi var yurtdışına götürüo mesela Yunanistan Bulgaristan..vs.vs..İstanbuldan kalkıo araçlar..filo vito lar.araba 800000 oldu ve rektifiye ye gitti..

Arkadaşlar daha önceki bir konuşma ortamında da söylemiştim bizim combo 1 milyon 315 binde yani yapabiliyor

hayırlısayla nice 137 binlere

öncelikle hayırlı olsun.siz mercedes diye durun,geçen form içerisinde bir arkadaşbahsetmişti.sanırım opelin üreildiği yerler diye bir konuda.doğru kullanılan.bakımları aksatılmayan harare vb. durumlara maruz kalmayan bir opelin 1.500.000.000 km yapması beklenebilirmiş.kullanıcı hatası hariç her hengi bir motor arızası vermezmiş.paylaşayım dedim

bir araç fabrikasında çalışan mühendisle sohbet etmiştim.o na göre şu an üretilen hemen hemen tüm araçlar en az 800.000 yapabilirmiş.

Geri