13 ekim ankarada olan kaza

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.trthaber.com/videolar/ankaradatrafik-kazasi-can-aldi-10949.html
Çocukluk arkadaşım,kardeşimi kaybettim.Çok şey paylaştık,çok güzel zamanlarımız oldu.Geriye sadece anılar kaldı.Salı günü cenaze töreniyle dualarımızı ettik ve sonsuzluğa uğurladık.çok zor ve acı bir durum ilk ailesi için sonrada benim için.Seni çok ama çok özliyicem kardeşim.Dualarımız seninle.Dualarınızı eksik etmeyin.

Keşke hiç olmasaydı keşke sen hiç bu konuyu açmak zorunda kalmasaydın.Ama bu saatten sonra ne desek boş.

Allah rahmet eylesin...

http://www.trthaber.com/videolar/ankaradatrafik-kazasi-can-aldi-10949.html
Çocukluk arkadaşım,kardeşimi kaybettim.Çok şey paylaştık,çok güzel zamanlarımız oldu.Geriye sadece anılar kaldı.Salı günü cenaze töreniyle dualarımızı ettik ve sonsuzluğa uğurladık.çok zor ve acı bir durum ilk ailesi için sonrada benim için.Seni çok ama çok özliyicem kardeşim.Dualarımız seninle.Dualarınızı eksik etmeyin.
allah rahmet eylesin basınız sagolsun...

Allah rahmet eylesin, acı üzerine acı yaşamak ne zor (babasının durumu malüm), Allah ailenin yardımcısı olsun :(.

Hayatta bazı şeylerin teselisi var ama bunun yok malesef.Hayalleri vardı,planlarımız vardı.Daha cübbesini giyemedi.Babasının çıkacağı günü bekliyodu kardeşim benim.Birbirimize destek oluyoduk hep.Dayanmaya çalışıyorum.Kedinimi kandırıyorum bunlar hiç olmadı diye,hepsi rüya diye olmuyo ama.Öz kardeşim değildi ama ondan daha öteydi.Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın.Lütfen ama lütfen diyorum dikkatli olun,sevdiklerinize acı çektirmeyin.Dayanmak çok ama çok zor yerinin dolması zaten imkansız.Şu hayatta tek dostum,tek kardeşim,herşeyimdi.

Allah rahmet eylesin. yaşayan bilir çok zor bi durum. başınız sağolsun.

Allah Rahmet eylesin,başın sağolsun.Çok acı bir durum.

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Kederli yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum

başınız sağolsun,,,

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Geri