13 ekim ankarada olan kaza

Vicdansızlık savaş abi bu.Koruma olmasa bile evden kaça bilir mi o insan?Evlat acısı bu.Babası içerde olmasaydı belkide bunlar yaşanmamış olurdu.3 senede saçları beyazladı kardeşimin.Hepimiz yıprandık üstünede bu olunca artık dayanacak gücümüz kalmadı.Yürek dayanmaz böyle bi acıya.Arkadaş ölur insan alışır,anne baba ölür insan alışır teselli eder kendini bir şekilde,ama çok çok yakını olunca ve yaş çok genç olunca ne tesellisi var nede dayanılcak bi tarafı.

Başınız sağolsun

Bu ülkedeki adalet sistemi hep tartışılıyor ama nedense kimse düzeltmek için kılını bile kıpırdatmıyor, cezası kesinleşen katillere bile iyi halden 5-10 gün evci izni verilirken, hüküm bile giymemiş, sanık durumundaki (yani suçlu olduğu bile şüpheli) bir ana/babaya yapılan bu zülmun hesabı bu dünyada olmasa bile öbür dünyada mutlaka sorulur. İşlerine gelince ev hapsi, işlerine gelmeyince atın zindana :(.

malesef savaş abi malesef,allah onlara daha büyüğünü yaşatsın.bundan daha büyük bir acı olamaz yokturda.bugüne kadar kimseyi ayırt etmedim,herkesin iyi ve kötü gününde yanında oldum çevremdekilerin.herkes birbirinin mutlu gününde yanında olur,önemli olan kötü gün dostu olabilmek.şimdi görüyorum ki çoğu 5 para bile etmezlermiş.benim hep yanında olduğum insanların çoğu yanımda yok.üstüne birde oh iyi olmuş fln diyenler olmuş.bunlara sorsanız en müslüman bunlar.görüyoruz ne kadar müslümanlar.müslümanlık camiye gitmekle olmuyor.insanda vicdan olcak vicdan.teröristlere üzülmem ben.onun dışında kim olursa olsun insan sonuçta.

Başınız sağ olsun ... Gerçekten çok üzücü bir durum.

Geri