120 den sonra hiz kesiyor

Geçmiş olsun Neşet abi sorunun çözülmesine sevindim kazasız belasız sürüşler...
de bu SEF sensörü neoluyor acaba bilen varmı aranızda?ayrıca turbo bozuk diyen olmadı aslında turbo boruları çıkmış olaiblir demiştik:D benim başıma çok geldi REnault master da turbo üst hortumu çıkıyordu araç 100 120 anca gidiyordu bu yüzden yazmıştım neyse ...saygılar...
selam arkadasim öncelikle cok tesekkürler ilgin icin, sana dememistim turbo icin servis demisti turbo bozuk diye yani oradaki yazdiklarimin hepsini servis dedi bu site icin yazmadim yani anliyacagin o dedigin sensor nedir bilmiyorum ama googlede arat kesin bulursun selamlar

Son düzenleme:
rica ederim Neşet abi ne demek...ayrıca googlede arattım ancak web sitesiyle ilgili bişiy çıktı yani açılımını net ortamına göre arama motoru dostu mu ne öyle bişiymiş.. neyse bi gün elbet öğreniriz ...kolay gelsin..saygılar...

rica ederim Neşet abi ne demek...ayrıca googlede arattım ancak web sitesiyle ilgili bişiy çıktı yani açılımını net ortamına göre arama motoru dostu mu ne öyle bişiymiş.. neyse bi gün elbet öğreniriz ...kolay gelsin..saygılar...
özkan nerelerdesin 2 gündür forumda göremedim seni. sınavlarınmı var dersmi çalışıyon?

dün akşama doğru burdaydım... derslere giriyorum bugün ders vardı ancak futbol turnuvaları yüzünden hocamız futbol takımıyla gitti yarında Cuma günüde okulumuz yok evime gidersem forumda olurum ...

Geri