gerçekten yerle bir olduk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazsam çok şey yazarımda neyse...
olay bence nba tarzı ile genel basketbol tarzı arasındaki farktan kaynaklanıyor. bizim nba oyuncuları da bu ikilemde kalmış durumdalar. nitekim bunu olimpiyatlarda arjantin ve ispanya gibi takımların nba oyuncularına karşı kurduğu üstünlükten anlayabiliyoruz. bu uyum sürecini aşamayan oyuncularımız nitekim dünkü maçta dondu kaldı. bunu bitek youncular çözebilir yoksa ben tanjevic in sorun olduğunu düşünmüyorum.
Açmak istediğin konu hangi konu başlığı altındaysa o başlığa giriş yap konu listesinin altında solda YENİ KONU AÇ kısmından konu başlığını yazıp açabilirsin daha sonra konu başlığından konunu takip edebilirsin.merhaba tjet .
ben form a yeni üye oldum fakat yeni konuyu nerden açacağımı bilmiyorum. ayrıca açtığım konuyu nasıl takip edebilirim .
habi gayret yardımcı olun bana.
teşekkürler
yinede all star seçilmiş bi oyuncunun tek haneli rakamlarda (5) kalmasının antrenörle hiçbir ilgisi olmadığı kanısındayım...
evet doğru bir de serbest atışlar neydi öyle tam bir facia
yinede all star seçilmiş bi oyuncunun tek haneli rakamlarda (5) kalmasının antrenörle hiçbir ilgisi olmadığı kanısındayım...