12 Dev Adam mış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten yerle bir olduk:(

olay bence nba tarzı ile genel basketbol tarzı arasındaki farktan kaynaklanıyor. bizim nba oyuncuları da bu ikilemde kalmış durumdalar. nitekim bunu olimpiyatlarda arjantin ve ispanya gibi takımların nba oyuncularına karşı kurduğu üstünlükten anlayabiliyoruz. bu uyum sürecini aşamayan oyuncularımız nitekim dünkü maçta dondu kaldı. bunu bitek youncular çözebilir yoksa ben tanjevic in sorun olduğunu düşünmüyorum.

Haklısın, bu uyum sorunu gerçekten önemli.Zaten teknik kadronun görevi de bunu aşmak.Yanılmıyorsam şu an Arjantin'in kadrosunda 7, İspanya'nın kadrosunda 5 NBA kariyerli oyuncu var.Bu ülkeler bu kadar oyuncuyu idare edip başarılı oluyor da biz 2 oyuncuyu idare edemiyorsak bence (yine tekrarlıyorum) suç teknik kadroda...

merhaba tjet .
ben form a yeni üye oldum fakat yeni konuyu nerden açacağımı bilmiyorum. ayrıca açtığım konuyu nasıl takip edebilirim .

habi gayret yardımcı olun bana.
teşekkürler
Açmak istediğin konu hangi konu başlığı altındaysa o başlığa giriş yap konu listesinin altında solda YENİ KONU AÇ kısmından konu başlığını yazıp açabilirsin daha sonra konu başlığından konunu takip edebilirsin.

Erman sana katılıyorum ama yani serbest atışlarda bile başarı %50 yi bulmuyor, birde ekrandan görünen, oyuncuların yüzünde duygu yok ne hırs ne üzüntü ne sevinç. Teknik heyet yetersiz ama bence oyuncularda bitsede gitsek edasında maça çıkıyor sanki

yinede all star seçilmiş bi oyuncunun tek haneli rakamlarda (5) kalmasının antrenörle hiçbir ilgisi olmadığı kanısındayım...

bir oyuncu hücum edemiyorsa bari savunma yapar. savunmada kazanılan özgüven hücuma yansır bunları da ben öğretmiyeyim bu profesyonel oyunculara ayrıca bunun için hocaya da gerek yok.

Olaya hep "bir oyuncu" mantığıyla bakıyorsunuz.Takım oyunlarında birey yoktur, takım vardır.Takım olarak savunma yapılır, takım olarak hücum edilir.Bizim dünkü takıma değil Mehmet'i, Hidayet'i, Jordan'ın en iyi zamanını da getirseniz bir cacık olmaz, çünkü ortada takım diye birşey yok.Israrla söylüyorum, takımla ilgili herşey teknik kadronun sorumluluğundadır.Oyuncu oynamıyorsa oynatacaksın, istemiyorsa isteteceksin, koşmuyorsa koşturacaksın ve en önemlisi inanmıyorsa inandıracaksın!Bir iki kişi kötü olsa anlarım da takım komple dökülüyor.Bu yüzden bu oyuncuları teker teker suçlamak yerine olayın esas sorumlusunu suçlamak bana hala daha mantıklı geliyor...

Geri