11. Cumhurbaşkani Abdullah Gül

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birdaha okumanı öneririm.Kimse sizin annenizin başı kapalı diye hastalıklı zihniyettir demiyor.Atatürkün eşinin başındaki başörtüsüyle türbanı kıyaslamak,kıyaslatmak hastalıklı bir mantıktır diyorum orada !!!

Neden baş örtüsünü bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.

şimdi uzun uzun anlatırım da.... hiç gerek yok konuyu dallandırıp budaklandırmaya yeteri kadar seviyesi düştü zaten konunun direk kapatılsın.

Arkadaslar ilk yorumlardan son yorumlara doğru okuyarak geldiğimde başlığa tekrar bakmak zorunda kaldım..Konumuz nedir??11.cumhurbaşkanımız...biz ise konuyu iice başka yorumlara yoruyoruz..Sonuçta Abdullah Gül cumhurbaşkanımız oldu..HErşeyde bi hayır vardır..belki geçmişteki düşünce ve hareketleri çok değişecek..ki umuyorum böle olsun bizler utanalım bu kişiyi istemediğimiz için...Bunun en ii cevabı bence ZAMANdır...

şimdi uzun uzun anlatırım da.... hiç gerek yok konuyu dallandırıp budaklandırmaya yeteri kadar seviyesi düştü zaten konunun direk kapatılsın.
özelden anlatsana......

anlat yaa
burda laf takırtısı yapmayalım ....

sadece ali sen benim ne demeye çalıştığıma bir daha bak.kimseye bir hakater bir yargılama bir kötü söz yok.benim anlatmaya çalıştığım şey bu kıyaslamanın çok yanlış olduğu.sonunda bu ülkenin vatandaşıyız.herkesin herkese saygısı sonsuzdur bu böyle biline.iyi geceler

eyvallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri