10dk da 27$ kazan Kesin kendim denedim Site başına 2$ VERIYORLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar
Sistem çok basit Linklerini reklam olarak veren siteler var reklam paralarını sizinle paylaşan aracı siteler var
Bunlardan amerikada bu işi cömertçe yapan bir site var.
Ben denedim çalışıyor tıkladığınız site başına 2$ kazanıyorsunuz.
10dk içinde 27$ nız olucak.
Alttaki steye üye olun. + Üye yapyığınız her arkadaşınız için de 1.25$ kazanacaksınız...

LINK BURADA TIKLAYIN UYE OLUN

cerate A Free Accounthttp://www.awsurveys.com/adduser.cfm deyin

Username
pasword
name

bilgilerini irip üye olunca home hesap sayfanıza yönleneceksiniz

sayfada aşağıya dogru indiğinizde.

The Following Surveys are Available:

Gibi linkler göreceksiniz.. Burada baştaki 6$ lar o linklerden kazanacagınız parayı göstermekte
An april diyen şansınıza kalmış 1 ile 500$ arasında verebilir.​

linke tıkladığınızda
Start Survey Now

yazısına tıklıyoruz​

karşımıza altaki sayfa geliyor.

Click Here for Website 1Short Evaluation - Please evaluate and give your general impressions of the above website.
BOŞLUK
Click Here for Website 2Short Evaluation - Please evaluate and give your general impressions of the above website.
BOŞLIK

Burada Website1 e tıklayıp açılan sayfanın linkini altındaki boşluğa yapıştırıyoruz
( Yani sayfayı açtım gezdim gördüm diyosunuz )​

website 2 içinde aynı işlemi yapıp açılan sayfanın linkini altındaki boşluğa
yapıştırıyoruz.​

Sonra sayfaları gezdim tamam diyip Submit BOTH tuşuna tıklıyoruz​

VE TEBRIKLER 6$ kazandınız yazısı beliriyor ve taekar hesap sayfanıza gidip diğer linnkleri de aynı şekilde tamamlatıp bitiriyoruz.​

Bu şekilde 10 dkda 25 $ kazanacaksınız
linkler yenilendikçe kazancınız katlayacak.​

BU REKLAM DEĞİLDİR LİNKLERINI REKLAM OLARAK VEREN SİTELERİN PARA PAYLAŞIMIDI
GERÇEKTEN DENEDİM ÇALIŞIYOR:

Şimdiden 33$ ım oldu 1kuruş veren yerli sitelerle zaman harcamayın..​

Son düzenleme:
ee parayi nasil aliyorsun

33$in oldu. sonra?

bu arada sanada 1.25$ kazandiriyor linke her tiklayan arkadas :)

75 dolar birikince çıkış veriyor.

PARA ÇIKIŞI

To Cash Out your Account please click the link above, payments are done by USPS or Paypal.

ben paybal üzerinden alıyorum diğerlerini de deneyebilirsiniz.

paybal uluslararası internetteki en büyük sanal banka ebay sitesinin ödemeleri filan hep paybal üzerinden yapılır.

ister kazandığınız parayla ebay da alışveriş yapın ister tanımlayacagınız kredi hesabınıza gönderip bankanızdan çekin:)

paybal a sanal kredi kartınızı tanımlarsınız.

siteden paybal a paybal dan da tanımladığınız sanal kartınıza gönderirsiniz. Bukadar

bol kazançlar..

E okadar da bi iyilik yapın bende size 27$ kazandırıyorum.

Son düzenleme:
walla iimiş :D

biri bana şu banka da ki işlemleride türkçe anlatsa bende yapcam ama ing. yok :(

bu kadar parayı kimse kimseye iki site tıklıyo diye wermez kendiniz kandırmayın

bu kadar parayı kimse kimseye iki site tıklıyo diye wermez kendiniz kandırmayın

Arkadaşım ilk başta öyle düşünüyorsum ama işin mantığı öyle değil
işin mantığının anlayınca çözüyorsun olayı.

Mesala sen bir siberalem gibi arkadaşlık sitesi kursun insanlar bu siteye girsin istiyorsun. Bu siteye diyosun ki benim siyemi 100 kişi tıklasın sana şukadar para bu şekilde reklam veririliyor site sadece bu reklamlara beli bi komisyon alarak aracılık ediyor.

giren 100 kişiden 30 si üye olsa akabinde siberalem gibi gold üyelik filan oluyo ordan kazanıyor.

artı site tıklandığı için rank değeri artıyor. yani sieye alınacak reklamların değeri artıyor. yani aslında herkes kazanıyor bu işten. arka pilanında farklı hesaplar dönüyor.

Son düzenleme:
ya çok ciddi bi para arkadaşım bu . sen şimdi bize ben ciddi ciddi burdan kısa sürede para kazandım aldım parayı hesabıma her nereye ise diyormusun. benim önerdiğim site 1 sent 1 sent veriyo seninki ile arasında muazzam fark var eğer varsa cidden öle bişi bizde üye olalım. ayrıca parayı nekadar sürede paypal hesabına aktarıyolar.

Geri