Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok proje ve patent olayı sağlam bunda da. projeyi yapan benim ilk amirim (tai'de) ve diğeri de odtüde bir hoca. ciddi bir proje. tamam başka yakıt kullanımı ayrı bir konu. burada amaç benzini verimli kullanmak, başka yakıt kullanmak değil.
tech1 değil tech2 muadil. ben bunu almayı sırf neden istiyorum, ecu daki gaz kelebeği ve lamda uyum değerlerini sıfırlamak için. sence bu iki sıfırlamayı bilgisayar üzerinden yapmanın bir yolu yok mu? ben bir devre yaptım ve op-com denen program ile ecuya bağlanabiliyor, hata kodu okuyup siliyor ve anlık verileri görebiliyorum ama program demo olduğundan dediğim o iki ayarı yapamıyorum. bunu nasıl yaparız?