10.000 TL -12.000 tl arasında araç

hocam vectra almıyormuydun sen yav :D

hocam vectra almıyormuydun sen yav :D

hocam vectra alacaktım birınden 8.000 tl alacagım vardı alamadım adam ortalarda yok bendede 12,000 tl var eee mecbur araba almak zorundayım bende 12.000 tl lik bişeylere bakmaya karar verdım haa parayı alayım gozumu kırpmadan vectra alacam ama suankı durum musait degıl

a

Valla 10-12 bin liraya şu dönemde çok güzel arabalar bulabilirsin, seçeneklerin çok fazla. Senin ilk önce arabayı nasıl kullanacağın önemli ve arabayı kimlerin kullanacağı. Kendine alacaksan ve birazda birşeyler yapacaksan tek kapı bir araba yok ailecek kullanacağız diyorsan 4 kapı terciğin olmalı bence. Bide şu dönem gerçekten araba almak için çok uygun bence iyi araştır ve 100 bin km üstü arabalara fazla bakma. Şu dönemde araba parazarları araba dolu. Gecen aya sahibinden.com da 2006 model skoda felicia 7.000 liraya satıldı adamın ihtiyacı varmış bunları denk getirirsen çok hoş olur. Bide son olarak modlanmış arabalardan da uzak dur derin, sonra o tamirci senin bu tamirci benimgezersin.

kardeş dogru soyluyorsun bu hafta sonu bı pazara bakmak lazım
aile arabası alacak benle birader kullanacaz palio tipo bravo 106 306 arasında bi secım yapamadım

piyasa zaten yerlerde vectra b kasa al derim ben sıkı pazarlıkla bulursun gibi

Valla kardeş Çağrının arabası gerçekten çok temiz görünüyor ama işin içine ailecek kullanmak girince 4 kapı şart. Yinede yerli arabalara pek bakma derim çünkü aldıktan yakın zaman sonra para bulunca değiştirecek gibi duruyorsun onun için değerini koruyacak ve hemen elinden çıkacak bir araba bak bence opel ve vw bugün için kolay satılacak araba. Corsaların b kasalarınada bak arada temiz olanlar çıkıyor. Hem biraz parada kalır eline

Ahmet Altınçubuk

Geri