1, vıtestesenkromec olmazolurmu... durmaya yakın olmayınca gecmemesı normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1, vıtestesenkromec olmazolurmu... Durmaya yakın olmayınca gecmemesı normal
Valla ne deyim Samicim haklısın otomatik var huzur var, geriside yalan. Bugün bi akrabamın arabasında biraz seyahat ettim. O da düz vites. İyice nefret ettim trafikte veya şehiriçinde o uğraşını, debriyajla ve vitesle ilişkisini gördükçe.. Yeni araba alırsam, düz vitesliye gözümün ucuyla bakmayacağım. Aman uzak dursun düz vites benden. 2 lira fazla yaksın, rahatım, keyfim yerinde olsun. Zaten arabada önemli olan keyif değil mi..Burakçığım biz anlamayız böyle şeylerden. Arkadaşlar düz vitesten bahsediyor.
Valla ne deyim Samicim haklısın otomatik var huzur var, geriside yalan. Bugün bi akrabamın arabasında biraz seyahat ettim. O da düz vites. İyice nefret ettim trafikte veya şehiriçinde o uğraşını, debriyajla ve vitesle ilişkisini gördükçe.. Yeni araba alırsam, düz vitesliye gözümün ucuyla bakmayacağım. Aman uzak dursun düz vites benden. 2 lira fazla yaksın, rahatım, keyfim yerinde olsun. Zaten arabada önemli olan keyif değil mi..
Yok be Ahmet, kalsın. Senelerdir çok yaşadım ben o keyfi, bıktım artık o keyiften..dedikelrinize tamaman katiliyorum. şehir içinde felan adamı deli ediyor gerçekten.
AMA
Düz vitesinde keyfi kendine hastır. Bir başkadır.. özeldir.. bunuda belirtmek isterim.