1. vites

1, vıtestesenkromec olmazolurmu... durmaya yakın olmayınca gecmemesı normal

Araba hareket halindeyken 1'e nasıl atmasını bekliyoruz ?:)

Burakçığım biz anlamayız böyle şeylerden. Arkadaşlar düz vitesten bahsediyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilk başlarda bendede 1.vitese geçiş çok zor oluyodu hatta bi keresinde korktum vites bozuldu zannetmiştim. Ama pek yapılmayan bir işlemde olsa 90 000 deki aracımın şanzıman yağını değiştirdim şimdi cillop gibi geçiyo valla canavar oldu canavar :) tavsiye ederim çokta pahalı bişey değil.

Burakçığım biz anlamayız böyle şeylerden. Arkadaşlar düz vitesten bahsediyor.
Valla ne deyim Samicim haklısın otomatik var huzur var, geriside yalan. Bugün bi akrabamın arabasında biraz seyahat ettim. O da düz vites. İyice nefret ettim trafikte veya şehiriçinde o uğraşını, debriyajla ve vitesle ilişkisini gördükçe.. Yeni araba alırsam, düz vitesliye gözümün ucuyla bakmayacağım. Aman uzak dursun düz vites benden. 2 lira fazla yaksın, rahatım, keyfim yerinde olsun. Zaten arabada önemli olan keyif değil mi..

valla bir sürü arabada 1. vitese geçemiyorum 2. vitestede motor devri düşüyo diye bi sıkıntı yok.. sadece opelde var .. ben alıştım.

Valla ne deyim Samicim haklısın otomatik var huzur var, geriside yalan. Bugün bi akrabamın arabasında biraz seyahat ettim. O da düz vites. İyice nefret ettim trafikte veya şehiriçinde o uğraşını, debriyajla ve vitesle ilişkisini gördükçe.. Yeni araba alırsam, düz vitesliye gözümün ucuyla bakmayacağım. Aman uzak dursun düz vites benden. 2 lira fazla yaksın, rahatım, keyfim yerinde olsun. Zaten arabada önemli olan keyif değil mi..

dedikelrinize tamaman katiliyorum. şehir içinde felan adamı deli ediyor gerçekten.
AMA

Düz vitesinde keyfi kendine hastır. Bir başkadır.. özeldir.. bunuda belirtmek isterim.

dedikelrinize tamaman katiliyorum. şehir içinde felan adamı deli ediyor gerçekten.
AMA

Düz vitesinde keyfi kendine hastır. Bir başkadır.. özeldir.. bunuda belirtmek isterim.
Yok be Ahmet, kalsın. Senelerdir çok yaşadım ben o keyfi, bıktım artık o keyiften..

Geri