1 Nisan Bugün :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flea_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar, 1 Nisan'a şaka gibi başladım, aylardan sonra gece 12 de yatıp yarım saat önce kendi kendime uyandım :) Akşama doğru memleketten geri dönecek olan anneme yılgın bir yüz ifadesiyle okulu bıraktığımı söyleyeceğim, tabi kandırabilirsem :D Eşine, dostuna, ailesine muzip şakalar yapmak isteyen arkadaşlarımıza fikir vermek amaçlı fikirlerimizi paylaşabiliriz, veya daha önce komik olaylara yol açmış şakalarımızı burada paylaşabiliriz, hepinize günaydınlar olsun (09:24)

az öncede yazdım face de bir yazı var müslümanların 1 nisan şakası diye katledildiğini anlatıyor. Bu işin kaynağını doğrusunu bilen bizi bir aydınlatsın

az öncede yazdım face de bir yazı var müslümanların 1 nisan şakası diye katledildiğini anlatıyor. Bu işin kaynağını doğrusunu bilen bizi bir aydınlatsın

Aynını biraz önce bir arkadaşımız buradan okudu ama buna benzer konuların kesinlikle kaynağının olması gerek ya değilse buna benzer yazılar haberler çok hoş değil bence.

kesinlikle evet. Bu yüzden temkinliyim face de yalan dolan bir milyon suyu çıkmış iyice. Ama dışarıdan çakma okadar çok örf ve adetimiz varki. Bir soru işareti kalıyor ışte kafada. Belki bu şakanin kaynağını bir bilen çılar ve bizi aydınlatır diye sordum

Zaten buna benzer paylaşımlar insanları kine ve nefrete teşvik eder. Evet aslı ve açık olanı olması gerek. Adı sosyal olmasına karşın zerre kadar sosyal olmayan siteleri sevmiyorum.

Merhabalar arkadaşlar, 1 Nisan'a şaka gibi başladım, aylardan sonra gece 12 de yatıp yarım saat önce kendi kendime uyandım :) Akşama doğru memleketten geri dönecek olan anneme yılgın bir yüz ifadesiyle okulu bıraktığımı söyleyeceğim, tabi kandırabilirsem :D Eşine, dostuna, ailesine muzip şakalar yapmak isteyen arkadaşlarımıza fikir vermek amaçlı fikirlerimizi paylaşabiliriz, veya daha önce komik olaylara yol açmış şakalarımızı burada paylaşabiliriz, hepinize günaydınlar olsun (09:24)

Mert, üniversitede oğlu okuyan bir baba olarak söyleyeyim, ailene hele ki annene kesinliklle bu tür şakalar yapma.
Allah korsun anneciğezinin yüreğine falan indirirsin.

nadir bey kesinlikle haklısın bazen öyle konular yada resimler yayınlanıyor tiksineyim mi kin mi duyayım yoksa insanlığımdan mı utanayım bilemiyorum.

Şakaymış,gerçekmiş,anneler günü,sevgililer günü...
Tek bildiğim gerçek var nefsimize hoş gelen tüketim toplumu olma yolunda ne varsa hepisi yabancıların icadı...Şahsım adına soğuk bakıyorum bu tür şeylere...

Mert, üniversitede oğlu okuyan bir baba olarak söyleyeyim, ailene hele ki annene kesinliklle bu tür şakalar yapma.
Allah korsun anneciğezinin yüreğine falan indirirsin.

Kardeşimle aynı okuldayız Ahmet abi, annem de bizimle beraber kalıyor dayanıklıdır böyle şeylere, delimisin sen oğlum der en fazla :D

Şakaymış,gerçekmiş,anneler günü,sevgililer günü...
Tek bildiğim gerçek var nefsimize hoş gelen tüketim toplumu olma yolunda ne varsa hepisi yabancıların icadı...Şahsım adına soğuk bakıyorum bu tür şeylere...

Sevgililler günü, doğum günü, anneler günü falan hiç umrumda olmaz zaten, hayatımda bir kez sevgililer günü hediyesi almış insan değilim, bir kez de anneme anneler gününde borcam kap almıştım 7-8 yıl kadar önce gereksiz tüketimden kendimi kurtarmış olduğuma inanıyorum:) İktisadi ve idari bilimler fakültesinin bana kattıkları diyelim :)

Geri