Arkadaşlar biraz konu hakkında mantıklı düşünün dünya üzerinde siz bir Hristiyan gördünüz mü? kurban kesen? ama buna karşın Müslümanlar noel kutlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu hakkındaki şahsi düşüncem şudur; Noel, anneler günü, sevgililer günü vs. özel günleri ciddiye almıyorum, 1 Nisan ile alakalı sosyal medyada yayınlanan o mesajıda ilk gördüğüm Nisan bu değil, önceki Nisan aylarındada yayınlıyorlardı bu paylaşımları. Şu vardır dinimizde, yasak, günah yada haram olduğundan şüphe duyduğun bir şey var ise yada emin değilsen konu hakkında, yapmamak daha hayırlıdır. Şöylede bir şey varki; Peygamber efendimiz şakada olsa yalan söylemeyin diye buyurmuştur, bugün birine 1 Nisan şakası yapanlar yalansız şaka yapamıyorlar..
ne kadar komiktir ki, uzaylıların selamın aleyküm dediğini iddaa eden de, garip garip mucizeleri uyduranlar da müslümanlardır, din üzerinden her türlü şeyin yapıldığı pislik bir ülkedeyiz, peygamber efendimiz şaka da olsa yalan söylemeyiniz demiştir ancak ülke yalandandan geçilmiyor(çoğunluk müslüman olduğundan söylüyorum) ufak tefek neşelendiren yalanlar söylemenin kimseye bi zararı olmayacağından yanayım zira söylenen onlarca tehlikeli yalan arasında bir şakanın lafı olmamalı...bir de kesin bir kanıtı yoktur 1 nisan olayında müslümanların katledilmesinin, ne yaman çelişkidir ki RECM denen insanlık dışı olayı da yapanlar müslümanlardır, birbirini katledip yaygara yapma olayı müslümanlara hastır, bunlar insanı müslümanlıktan soğutan şeyler acı gerçekler yani.
d.n : forumdaki iletilerimde toplum geneline göre fazla aykırı yazıyor olabilirim, sizleri biraz daha sorgulamaya davet ediyorum, sorgusul sualsiz kabullenmek çok tehlikelidir, etrafınızda inancınızdan faydalanıp sizi farklı yerlere yöneltmek isteyen bir çok insan var, bana bişey olmaz Allah'a şükür demeyin, ruhunuz bile duymaz.
saygılarımla...
nerden geldiyse aklıma
ilkokulda tüm sıraları ters çevirir hocaya sırtımızı dönerdik gelince 1 nisaaaannnn :rulet: :rulet:
şimdi bakıyorum da sınıftan iğrendim kusasım geldi :rulet: