1 hazirandan itibaren ÖNEMLİDİR DİKKAT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birileri yine iyi para kazanacak bu işten o kesin.

başka konularda olsa dedigin dogru illaki birileri para yiyecektir

ama bu kuralı çıkaranla çocuk koltugu satıcılarının pek bir ilgisi yok.

tüm firmaların aksesuar katalogunda olan bu ürünün trafik setinde oldugu gibi araç alırken bayi tarafından hediye edilmesi çok güzel olurdu;)

çocuklar hayatta en önemli varlıklarımız, onlar 1. sırada, fakat bu zamanda fırsatçılık yapan firmalar çok olacakltır. yasa gedi 1. liralık ürünü 5 liraya satalım gibisinden. burda herkes paylaşırsa ne aldı ne alacak ne buldu kaça gibisinden çok faydalı olur. ;)

başka konularda olsa dedigin dogru illaki birileri para yiyecektir
ama bu kuralı çıkaranla çocuk koltugu satıcılarının pek bir ilgisi yok.
tüm firmaların aksesuar katalogunda olan bu ürünün trafik setinde oldugu gibi araç alırken bayi tarafından hediye edilmesi çok güzel olurdu;)
Valla çok mantıklı. Boya koruma veya yasak olan cam filmi hediye edeceklerine isteyenlere çocuk koltuğu hediye etsinler.

sanirim bazi arabalarda yada alirken özel isteyim arabaya entegre edilmis cocuk koltugu oluyo

Bence çok gerekli bir yasa. Üzerine titrediğimiz, gözümüzden sakındığımız çocuklarımızın can güvenliği için kanunu beklemeye gerek bile yok ki. El kadar çocukları ön tarafa oturtanlar, hatta daha da ileri gidip kucağına oturtanları bile görüyoruz. Dikkat ederseniz efelik yapıp şehiriçinde emniyet kemeri kullanmayanlar uzun yolda hemen emniyet kemerlerine sarılırlar. Senin canın o kadar önemli de parmak kadar çocuğun canı neden önemsiz, senin can güvenliğin için gerekli olan emniyet kemeri rant kapısı olmuyorda onun can güvenliği için gerekenler neden rant kapısı oluyor. Çok eski araba kullandım, hiç birinin arka koltuklarında emniyet kemeri yoktu, hepsine de taktırdım. Can taşıyoruz arkadaşlar, gerçekten eğitim şart.
ağzına sağlık Savaş abi,çocuklarımız bizim istikbalimiz ve onları koruyalım lütfen,bu yasa gerçekten çok güzel oldu...

Süper bir uygulama,kucağına çocugunu oturtup araba kullanan,eğlenen trafiği ciddiye almayan kişilerin fazla olduğu, en önde çocuğunun emniyet kemersiz torpidoya çenesini dayamasında sakınca görmeyen fazlalığa,Uyarınca birşey olmaz diyenlere tokat gibi bir uygulama.Alkol ve çocuk için koyulan kural ve uygulamaların sıklaştırılmasını diliyorum.

yav arkadaşlar hadi sıfırlara hediye ettiler dierleri noolcak bırakın bu hediye vs leride siz şimdiden önleminizi alın bizimkiler büyüdü savaş abi diimi yırttık :):)

yav arkadaşlar hadi sıfırlara hediye ettiler dierleri noolcak bırakın bu hediye vs leride siz şimdiden önleminizi alın bizimkiler büyüdü savaş abi diimi yırttık :):)
Valla Yalçın bizim millette bir saklama huyu vardır ki sorma gitsin. Bir daha asla ihtiyacımız olmayacak eşyaları bile yıllarca saklarız. Ben zamanında çocuk koltuğunu kendi irademle aldım, kimse bana git arabana çocuk koltuğu al demedi. Piyasayı gezdim dolaştım, tecrübeleri arkadaşlarımın fikirlerinden istifade ettim, zamanının iyileri arasında olanlardan bir tane aldım, 1996 yılından bu güne kadar benden sonra, kardeşimin ve bir arkadaşımın çocukları kullandı, şimdi kimde inan bilmiyorum. İlerleyen günlerde bu tür ürünler sık sık ikinci el piyasasına da düşer, rekabet artar, fiyatlar dip yapar. Koltuk için ödenecek paranında çok fazla bir miktar olduğuna inanmıyorum. Her an polisin ceza kesip söktüreceği, yasalara aykırı olan, kalıcı olmayan bir cam filmine dünyanın parasını ödüyorsak çocuklarımızın can güvenliği için de bu parayı seve seve feda etmemiz gerekir.

Her an polisin ceza kesip söktüreceği, yasalara aykırı olan, kalıcı olmayan bir cam filmine dünyanın parasını ödüyorsak çocuklarımızın can güvenliği için de bu parayı seve seve feda etmemiz gerekir.

İşte olayın özü budur arkadaşlar.

Bencede güzel bir yasa çok önemli ancak bu yasanin uygulandiği yerlerde herkesin iyi kötü araci var. Bizim toplumumuzda misafirlik önemli bir sosyal aktivite ve gelen misafir gece gec saatte araci yoksa evine birakilir. Ve cocugu varsa ne olacak birakmayalim mi? Daha ülkemizde arka koltuklarda emniyet kemeri olmayan bir sürü araç mevcut. Trafik kazalarinda arka koltuktan firlayan bir sürü insan var. Insanlar 10 airbag li araç aliyor sonrada arka emniyet kemerlerini koltuk arkasina atiyor. Bence bu yasadan önce araç içerisindeki herkesin emniyet kemeri takmasi için caydirici nitelikte bir yasa çikmali. Cocuklarimiz en değerli varliklarimiz ancak her çocuğunda anneli babali büyüme hakki olmali. Yasa güzel ama biraz bizim toplumumuza uygun düzenlemeler yapmalari gerekmekte diye düşünüyorum.

Geri