Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendi imkanlarımla 82 Doğan, 90 Flash aracıma koltuk monte etmiştim. Arkalarda otomatik emniyet kemeri varsa sorun olmaz.peki eski araçlara bebek koltuğunun monte edilmesi mümkün mü ön hazırlığı falan var mı yada gerekiyor mu bu arada benim aracım megane 1
Dikkat ederseniz trafikteki bütün yeni uygulamalar, direk vatandaşla alakalı.Yani devlet kendine düşen kısımdaki eksikleri görmezden gelerek, her yeni kanunla vatandaşa yeni kurallar koyuyor.Uygulamayana da kes cezayı al parayı mantığı.
arkadaslar ben 25 yasimda viyanaya geldim daha önce ankarada taksicilik te yaptim TR gercekten cok ceza kesilmiyor avrupaya göre burda (viyana) cok ceza kesiliyor kurallara uymassan sansin yok heryerde radar makinalari var,evinin önüne cekiyosun para veriyosun viyana icinde biyere gidiyosun orda para veriyosun park bulamiyosun cizginin birazcik disina cekiyosun geldiginde cezaa camda devletin cok büyük gelir kaynagi cezalar
zamanla onlarada sıra gelecektir bence geç bile kalınmış bi uygulama çokda doğrualt yapısı olamayan bir kuralı gene birilerinin zengin olması için tepemize oturtmaya çalışıyorlar.
yol durumunu güvenliğini tam anlamıyla sağla yeterli emniyet eğitimlerini ver ehliyeti kasapların vermemesini sağla, minibüscü ,otobüscü, taksici terörünü bitir ondan sonra almazsam içeri at...
benim çocuğum yok kuzenimin var ve beraber pikniğe gidicez. Odurumda ne olacak biri beni aydınlatsın...