1.7 motora turbo uygulaması yardım

hallettik sayılır

Ordu da pompacı Hami usta diye biri varmış 40 yıldır bu işi yapıyor cumartesi sbaah gittim trabzon dan Ordu ya anlattım derdimi zaten hemen anladı sizinde dediğiniz gibi avansı ayarsız dedi pompanın kasnağından gevşeterek 5-10 dakika uğraştı . Sonra bana oldu dedi.

Şimdi gidişi gaz yemesi çok güzel ..
İstediğim performansı da aldım
Ama şehir içinde 100 km. de 10 litre mazot yakıyor bunu anlamadım Tekrar Hami ustayı görecez bu yakma işi olmasa araba 10 numara oldu
Uzun yolda sıkıntı yok 6,5 litre ...

no probleeeem :D

mazotu kısar manuel pompa gerekirse birde enjektör pompa bukadar...

bak sevindim şimdi :D

güzel

3. vites 90 yapıyor 84 model 5 vites araba düşün artık.. resimlerini atmak hala nasip olmadı

uğradığın yokki ferhat abi...:) eski dizelin gözünü sevem kafana göre oyna :)

duman varmı ferhat abi ???

ordayım

caner ustam 9-10-11 mart ta belek anlantis otel de seminer var oraya gelecem yoksa benim antalyaya gelme ihtimalim zayıf...

duman ilk marşta çıkıyor normal olarak gazı kökleyince de biraz var enjektörlerin temizlenmesi lazım bi ara ne bulsam koyardım depoya...
kardeşim görüşmek üzere..

iyi iyi abi olsun okadar.. yoluna koyduğuna sevindim..

usta motor yazılımını turbolu yazılım yüklettin mi

yazılım.......

1984 araba elektronik bi aksamı yok ( saat hariç ) beyin , elektronik pompa değil . Bu yazılım işleri çok sonra çıktı

bu arabaya chip i pompacı yapıyor ama chip değil çiyp :D

o makinaya bir y17dtl motor atsanız.turkoyuda k04 taksanız yazılımla birlikte çok güzel güçler alırsınız.
corsa a da denenmişti,kupası kuçuk olan arabalarda bu tarz dizel motorlarda gayet güzel randuman veriyor.Güle güle kullanın

Geri