1.7 dti-1.3 cdti farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeVeLuP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeVeLuP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün arkadaşın 1.7 dti aracını kullandım.1.7 ler ne araçmış öyle.(1 yıl önce de başka birini de kullanmıştım o da öyleydi).traktör gibi.araba bakımlı falan ama benim araca bindim oh be dedim.sanki benzinli bi arabadayım.benimki ne kadar da sessizmiş.serilikte de pek fark göremedim doğrusu.hatta benim ki daha seri sanki.1.3 ler gerçekten farklıymış.

tabi teknoloji farkı var en başta birisi commonrail teknolojiye sahip diğeri değil. bu fark düşük hacimden yüksek performans almayı sağlıyor. Ses olayına gelince bende şahit oldum. Okulda birisinin 1.7dti corsa'sı var oda çok gürültülü çalışıyor. Ama içine binmedim tabi.

corsa 1.3 farklı bır araba ya bence kıyaslanacagı katagorı yok kendı standartlarında 1 numara tam bır ekonomı, cekırdek aıle arabası aynı zamanda kısa mesafede haz alabılınecek bır arac

:hıh: :hıh:

1.7 lerede chip yapınca iyi kaçıyo ama araçlar :)
hem vergi avantahından hemde teknoloji avantajından dolayı 1.3cdti diyorum. ha tabi 1.7cdti da olursa tadından yenmez. 125hp miydi? tam hatırlamıyorum ama böyle bişi olması lazım

bir de kliması acayip soğutuyor du onu unutmuşum.yani bi klima artısını gördüm sadece.

bizim corsaların kliması beni tatmin etmiyor yahu. izmirin sıcağından mıdır? daha doğrusu kısa sürede soğuk yapmıyo uzun sürüyo biraz

Bizim (CTDI) motorlar VW (TDI) ve Mercedes'in (CDI) dizeline göre acaip sessiz geliyor bana
[sokak analizlerimden yorum yaptım :)]

bizim corsaların kliması beni tatmin etmiyor yahu. izmirin sıcağından mıdır? daha doğrusu kısa sürede soğuk yapmıyo uzun sürüyo biraz

evet sana katılıyorum.
özellikle dur kalklarda klima verimsiz ama hızlı gidince yeterli diye düşünüyorum.

Bizim (CTDI) motorlar VW (TDI) ve Mercedes'in (CDI) dizeline göre acaip sessiz geliyor bana
[sokak analizlerimden yorum yaptım :)]

wala bmw nin dizellerine uyuzumdur. o kadar para veriyosun bmw ye. ses dizel sesi aynı şekilde. hiçmi bi çözüm bulamadılar ki ses işine.

Geri