1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kandemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

1.6 edition astramız 300 km de.Beklediğimiz 1.6 115 beygir gücünü karşılamıyor komşumda 1.4 tsi wv golf var gaza dokunduğu an araba resmen koltuğa yapıştıyor.Astrada bunları bekliyordum fakat düşündüğüm gibi deil aceba motor daha yeni ondan kaynaklanıyor olabilirmi?

Ynt: 1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

herşey normal ilerde düzelmez

1.4 TSI , Astra nın 1.6 115 lik motorundan çok daha güçlü bir motor , arada bariz fark var  045thumbsup Keşke 1.4 140 hp alsaydınız

1,4 tsi 122 ps gerçekten sınıfının en performanslı ve en iyi yakıt tüketimine sahip motorlarından biri keşke atmosferik yerine turbo motorlu bir araç tercih etseydiniz.

Atmosferik motor aracınız ile 1.4 tsi motoru karşılaştırmanız bence doğru değil
1.6t 180 hp alsaydanız inanın yine koltuğa yapışırdınız, ya da beklentilerinizi karşılayacak
1.4 turbo alsaydınız, o yüzden aracı almafan test etmek çok önemli

Sercan link' Alıntı:
1.4 TSI , Astra nın 1.6 115 lik motorundan çok daha güçlü bir motor , arada bariz fark var  045thumbsup Keşke 1.4 140 hp alsaydınız

şuanki kullandığım araç benim değil.İzlenimlerim fikirlerimi değiştiriyor 1.4 140 beygirin bile böyle olmasından şüphe duyuyorum.

HaKaN link' Alıntı:
Atmosferik motor aracınız ile 1.4 tsi motoru karşılaştırmanız bence doğru değil
1.6t 180 hp alsaydanız inanın yine koltuğa yapışırdınız, ya da beklentilerinizi karşılayacak
1.4 turbo alsaydınız, o yüzden aracı almafan test etmek çok önemli

Mayısta kısmetse kırmızı 1.4T 140 gelicek ama bu1.6 fikirlerimi değiştiriyor.

Kandemir link' Alıntı:
şuanki kullandığım araç benim değil.İzlenimlerim fikirlerimi değiştiriyor 1.4 140 beygirin bile böyle olmasından şüphe duyuyorum.
Benim size önerim aracı satın almadan önce mutlaka test sürüşü yapın, ancak şunu belirtiyem TSI motor bizim araçlarımızda kullanılan motordan çok daha verimli olduğu söyleniyor, örneğin scirocco nun 1.4 TSI 160 hp lik motoru , bizdeki 1.6 T 180 hp ile kafa kafaya olduğu söyleniyor. O yüzden volkswagen in araçları motor olarak Astra dan bir nebze daha iyi olduğunu söyleyebilirim, ancak yinede 1.4 T 140 lık motor sizi gayet tatmin edecektir  045thumbsup

Turbo motorlar ile atmosferik motorlar gücü üretme biçimleri bakımından farklılık gösteriyor bu yüzden 1.4T ile 1.6 atmosferik arasındaki fark tatmin edici bir farktır. Ancak sizin araçtan ne beklediğinizde önemli, 1.6T bile yetmeyebilir eğer beklentileriniz fazla yüksekse. En doğrusu test ederek almak.

1.4 T beklentiyi karşılar en azından 2500 devirden sonra yapıştırıyor

Geri