Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökalp link' Alıntı:İ30 kullanan biri olarak merak ediyorum Hyundai ler dizel de olsa Astra lara göre daha fazla mı yakıyor ?
bugra_06 link' Alıntı:sayın budoka, 1.3 yeterli ve iyi yorumunuzu gördüğümde nedense bi rahatlama hissettim, içime su serpilmiş gibi. aklım kalacaktı yoksa 1.6 dizel performansındaDeneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
kardeş ben 1.6 dizel kullanmış biri olarak astra 1.3 e dönüş yaptıysam, rahat ol.... gerçekten yeterli bir performans astra 1.3bugra_06 link' Alıntı:sayın budoka, 1.3 yeterli ve iyi yorumunuzu gördüğümde nedense bi rahatlama hissettim, içime su serpilmiş gibi. aklım kalacaktı yoksa 1.6 dizel performansındaDeneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
astraowner link' Alıntı:i30 denemişliğim yok ama yorumlarınıza göre sanki hızı fazlaca hissettiriyor çünkü verilerine bakınca 136 lık astra dan daha geride. en aşağı kafa kafaya olurlar. ağırlık olarakta yakınlar
95 liğin yetip yetmemesini(çünkü 60 hp nin bile yettiği çok fazla kişi vardır ) fiyatı yakıtı alınır mı alınmaz mı vs tamamen geçiyorum ancak aralarındaki fark gerçekten az değil performans anlamında daha ne kadar fark olabilir zaten orasıda ayrı bir konu. beklenti çok fazla sanırım.