1.6 CDTi motor Zafira ile ekimde Türkiye de...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paroda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paroda

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
O motoru astraya koysunlar herhalde ilk alacaklardan biri olurum.

Yılbaşından sonra ilk astra sedan olmak üzere otomatik şanzımanlarla beraber astralarda da yerini alıcak bu motorlar corsalarda da motor gamı genişleycek 1.4 100 beygir gelicek daha

dualarım kabul olmak üzere:sulanma:

astra sedan 1,6 CDTI olacak ve tam otomatik olacak. Aslında onlar için çok basit. Piyasada ne vw ne reno ne fiat ne skoda hiçbiri o klasmanda kolay kolay araç satamaz. He şu şekilde opel astra için 5 ay sıra beklemek istemeyenler diğer alternatiflere yönelir.

Ama nerde :D düşüncesi bile hoş

1,6 cdti astra aracın fiyatı mevcut donannımlarla 75 85 bin lira arası rakamlara ulaşırki gene cep yakar

Hadi bakalım :sulanma::alkis::yahoo: ben de sıraya giriyorum insignia 1.6 CDTİ için..Geldiği gibi bir chip ile 170 hp ve 400 nm tork :rakir:

astrada 16 motora cılgın para isterler

Hadi bakalım :sulanma::alkis::yahoo: ben de sıraya giriyorum insignia 1.6 CDTİ için..Geldiği gibi bir chip ile 170 hp ve 400 nm tork :rakir:

Fabrikadan veri sızmadığı sürece, yada sağlam cracker uğraşmadığı sürece 1.6 cdti 4-5 sene chiplenemez. Astra J nin yazılım için beklediği gibi.

Genel müdür seviyesinde açıklama yapılmıştı 2016 basına kadar astra j ye 1.6 cdti gelmeyecek diye ... Değiştimi tarih bilmiyorum ama zaten 80 üstü olur o araç ...

Geri