Elle tutulur birşey yok demenizi anlayamıyorum, sonuçta chip uygulaması fayda-maliyet olarak incelendiğinde en iyi uygulamalrdan birisidir. Bu fiyatın altında isze gerçektne +10hp ve +20nm güç kazandıracak bir uygulama varsa hemen yaptırın derim. Hatta burada da paylaşın ki diğer arkadaşlar da faydalansınlar. Bunun dışında
1- Her araca aynı yazılım yüklenmiyor
2- Öyle olsa bile bu yazılımı yapmak öyle sandığınız kadar kolay değil. Öyle olsaydı 2004 yılında çıkmış bu motora ancak 5 yıl sonra değil, 6 ay sonra yazılımın çıkması gerekirdi.
3- Benzer çalışmaları olan diğer fimalara (superchips vb) bakarsanız bu rakamın sonuna TL değil Euro ya da sterlin geldiğini görebilirsiniz.
4-Herkesin bütçesi vs arabaya yapacağı mod zevki farklıdır. Benim görüşüme göre bir takım ledli stop bir takım angel far alsan zaten bu parayı veriyorsun, araçtan bu şekilde zevk alacağıma gidişini vs değiştirip zevk almayı tercih ediyorum.
4- Kimseye zorla bu yazılımı alın da demiyorum. Ben sadece senelerce Z16XEP'e chip arayan arkadaşlara hbr veriyorum "bakın biyle bir uygulama var" diye.