1.6 115 active select astram ilk kez bu sabah ZOR ÇALIŞTI!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reshat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reshat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar,

Aracaım 12 binde 1.6 115bhp active select, geçen hafta yıllık bakımı yaptırdım. İlk kez bu sabah araba zor çalıştı! 6 kerede hafif gaz pedalına dokundum ve aracı çalıştırabildim.Arabamda ekstra hiçbir cihaz aygıt yok! Araç ekranında hiçbir uyarı ya da işaret belirmedi. Biraz endişelendim doğrusu. Nereden kaynaklanabilir?

Not:Daha sonra gün içinde hiç sorun yapmadı!

Ynt: 1.6 115 active select astram ilk kez bu sabah ZOR ÇALIŞTI!

Akünüzü kontrol ettirmenizde fayda var ömrünü tamamlıyor olabilir.

sürekli yapmıyorsa problem yoktur
araç tamamen elektronik olduğu için bazen bu tür küçük şeyler olabiliyor
eğer sürekli yapıyorsa ilk aklıma gelen akü problemi ya da marş motoru, müşüründen kaynaklanır
ama tekrarlamıyorsa problem yoktur
geçmiş olsun

yakıtın pis kısmı gelmiştir. birdaha yapmadıysa nedeni budur. dert edecek bir durum değildir. güle güle kullanın.

not: yetkili servis ustası gibi konuştum :D

Allah Allah.. İlk kez boyle bir ariza ile karsilastik. Bir gece birakin, sabah calistirip bakalim...

Bende Yetkili servis Mastertechi agziyla konustum... rockk

Saka bir yana bu kadar elektronik donanim akunun erken zayiflamasina yol acabilir. Araci calistirmadan evvel radyo, klima vs.nin kapali olmasina dikkat ederseniz aku omru nispeten uzayacaktir.  

kesınlıkle yakıttan bıde yakıt az ve egımlı bı yerdeysede mazot ve benzın ayrımına bakmaksızın yapabılır:..

Arkadaşlar dün servise gittim konu ile ilgili bir arıza tespit edemediler! Bir daha olursa ki inşallah olmaz! o zaman yeniden servise gitmeliymişim dediler! Bilginize...

ANCAK SERVİSTEN SONRA ARACIMIN OTOMATİK KİLİT AÇMA FONKSİYONU DEĞİŞTİ! Önceleri vitesi P'ye aldığımda tüm kilitlerim açılıyordu,şimdi ise anahtarı yerinden çıkarınca kilitlerim açılıyor! Config bölümünden bu ayarla ilgili bir değişiklik yapamıyorum,orada otomatik kilit açma açık/kapalı var,kitabında da detaylı yazmıyor! Servise de sormadım!
Sizin araçta otomatik kilit açma nasıl oluyor?

Korkmayın olumsuz bir durum yok  :)
Yazılımı güncellemişler ..
Bende de yazılım güncellendikten sonra kapılar anahtar çıkınca açılmaya başladı :)
Ayrıca vitesi P den çıkarınca kilitlenen kapılar şimdi araç hareket edince kilitleniyor. :)
Bence eski hali daha iyiydi..

Bence de eskisi çok daha iyiydi!

Çok teşekkürler...

o zaman benim yazılım iki yazılımın arası benimki hareket edince kilitleniyor(+14 kmhıza gelince) p ye alınca açıyor :)

Geri