1,5 TDCİ Tozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OLD KID
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OLD KID

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar
ben yeni üyeyim,yaklaşık 2 ay önce 130,000 de 99 mod Astra GSİ ( sözde GSİ ) araç aldım iki aydırda ışıklarda 1,5 TDCİ lerin Tozunu yutuyorum acaba araçdamı sorun var yoksa zaten bu kasa bu motor böylemi
bilgilendirirseniz sevinirim
Ayrıca araç Bosch Servisinde ölçüm yapıldı 133 hp ye kadar çıkıyor
Kompresyon testindede tüm silindirler 14,5 e kadar çıktı

Teşekkürederim

Slm arkadaşlar
ben yeni üyeyim,yaklaşık 2 ay önce 130,000 de 99 mod Astra GSİ ( sözde GSİ ) araç aldım iki aydırda ışıklarda 1,5 TDCİ lerin Tozunu yutuyorum acaba araçdamı sorun var yoksa zaten bu kasa bu motor böylemi
bilgilendirirseniz sevinirim
Ayrıca araç Bosch Servisinde ölçüm yapıldı 133 hp ye kadar çıkıyor
Kompresyon testindede tüm silindirler 14,5 e kadar çıktı

Teşekkürederim

patron ne gerek var kalkma :D:D:D
saka maka dizellere çip koyuyolar ya o sebep iii gidenleri var ama astra gsi ı nasıl yiyorlar hayret...

Gsi vs mk3 gti soranlar buyrun :)

SFi değilse TDCI'lerde chipli ise normal heralde:D

bence olay soforlukte bıtıyor...vites geçiş aralıklarını cok ıyı bılmek lazım...

kısa mesafede benzinli devirlenip uzayana kadar dieseller açıyor arayı..

1.5 TDCI var mı bilmiyorum ama saınırım 1.5 dci renault'lardan bahsediyosunuz.

1.5 dci'lerin en performanslısı 105 HP (Chipsiz) chipli olsada yinede GSI'ya kafa tutamaz gibime geliyor.

Sanırım sizin araç sorunlu .

1,5 diesel motoru renault ve hyundai kullanıyor. birisi DCi diğeri CRDi koduyla üretim yapıyor.. tdci ise 3 farklı tipte çıkıyor; 1,4-1,6-2,0..

diesellerde anormal bir tork var; bu nedenle şehir içinde daha performanslılar.

hehe bu forumda ilk defa gsi yların geçildigini duydum :) m3 ü bile geçiyordu bu arabaa bazı sohbetlerdeee :D :D

hehe bu forumda ilk defa gsi yların geçildigini duydum :) m3 ü bile geçiyordu bu arabaa bazı sohbetlerdeee :D :D
Çakma M3'leri:D:D

Geri