1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
hangi lpg markası ile bu :)

mgs sistemin adı...

Konumuz ile alakasi yok ama opelsizAsla acaba bir güzellik yapıp mobil versiyonu mu çıkarttı acaba.  Yazılar yana doğru değil şiir gibi  alt alta çıkıyor ve böylece yazıları çok rahat okuyabiliyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Konumuz ile alakasi yok ama opelsizAsla acaba bir güzellik yapıp mobil versiyonu mu çıkarttı acaba.  Yazılar yana doğru değil şiir gibi  alt alta çıkıyor ve böylece yazıları çok rahat okuyabiliyorum.

Valla tapatalk tan girdiğim için farkı anlamadım :) tavsiye ederim daha kolay.

milyoncubaba ve diğer saygıdeğer arkadaşların tum mesajlarını erinmeden okudum cunkı yakın zamanda ben de araç alcağm ve lpg de aklımın bi ucunda sureklı var. vermiş olduğunuz bılgıleri özetledim kendimce ve gerçekten arada kalmamak elde değil bu lpg konusunda . bize tecrubeli arkadaşların degerlı yorumları lazım bu konuda diye dusunuyorm. okudum okudum kesmedi :D
yaglama sistemi bazı markaların sırf daha fazla ucret koparmak adına abarttıkları ve gözden kaçırılmayacak bi mevzu olabilir
bu sistemn işe yarayıp yaramadığını bence en ıyı lpg lı aracıyla en az 30 40 bn km yapmş olanlar bu da demektir ki 2009 ve ötesi kadar mazisi olan bi aracı alır almaz lpg montajını yapıp o şeklde kullanmış olanlar en ıyı fıkrı vereceklerdır tabı oyle bırı varsa
hoca nın da dedıgı gibi turbo ve lpg yanyana durunca insanın içine bi kuşku siniveriyor  bu da ayrı mesele
lpg taktırma konusunda sevgılı mılyoncubaba cok tereddutte kalmşsn bence madem ekonomi düşünüyorsn bi yerde risk alacaksın sonuçta arasan lpg lı kullanan da bi dunya ınsan bulursun . ilan sıtelerınde fılan bılmıyorm benm karsıma mı cok cıkıyor ama insanlar paşa paşa taktırıp kllanyorlar bence cok da detaycı olma . tabı bu cumleleri sadece senn ıcın kullanıyorm genel konusmuyorm sankı sen bir deneksin ve ilk sen yaptrcan ve tum forum senı ızlyck gibi algılıyorm ruh halini .. :D ;)
işçilik konusunda herkezle hemfikirim yıllarca bende lpg lı arac kullandım markadan cok usta önemlı hakıkaten
cok uzattım son olarak dileğim tüm lpg taktıran arkadaşlar araçlarını sıkıntısız sorunsuz kullanırlar.. ve cok sanslısınz keske bzm de aracmz olsa da artık lpg benzn yakıt flan dusunsek :(

konuyu açan milyoncubaba nın artık lpgyi taktırmasını bekliyoruz.. 14 sayfa boyunca ben ve ilker öztürk arkadaşım taktırdık ama milyoncubaba hala bekliyor  okkk

onurcura link' Alıntı:
konuyu açan milyoncubaba nın artık lpgyi taktırmasını bekliyoruz.. 14 sayfa boyunca ben ve ilker öztürk arkadaşım taktırdık ama milyoncubaba hala bekliyor  okkk

sizi lpgli yaptım ben hala yatıyorum
mission complete :D

bahto link' Alıntı:
milyoncubaba ve diğer saygıdeğer arkadaşların tum mesajlarını erinmeden okudum cunkı yakın zamanda ben de araç alcağm ve lpg de aklımın bi ucunda sureklı var. vermiş olduğunuz bılgıleri özetledim kendimce ve gerçekten arada kalmamak elde değil bu lpg konusunda . bize tecrubeli arkadaşların degerlı yorumları lazım bu konuda diye dusunuyorm. okudum okudum kesmedi :D
yaglama sistemi bazı markaların sırf daha fazla ucret koparmak adına abarttıkları ve gözden kaçırılmayacak bi mevzu olabilir
bu sistemn işe yarayıp yaramadığını bence en ıyı lpg lı aracıyla en az 30 40 bn km yapmş olanlar bu da demektir ki 2009 ve ötesi kadar mazisi olan bi aracı alır almaz lpg montajını yapıp o şeklde kullanmış olanlar en ıyı fıkrı vereceklerdır tabı oyle bırı varsa
hoca nın da dedıgı gibi turbo ve lpg yanyana durunca insanın içine bi kuşku siniveriyor  bu da ayrı mesele
lpg taktırma konusunda sevgılı mılyoncubaba cok tereddutte kalmşsn bence madem ekonomi düşünüyorsn bi yerde risk alacaksın sonuçta arasan lpg lı kullanan da bi dunya ınsan bulursun . ilan sıtelerınde fılan bılmıyorm benm karsıma mı cok cıkıyor ama insanlar paşa paşa taktırıp kllanyorlar bence cok da detaycı olma . tabı bu cumleleri sadece senn ıcın kullanıyorm genel konusmuyorm sankı sen bir deneksin ve ilk sen yaptrcan ve tum forum senı ızlyck gibi algılıyorm ruh halini .. :D ;)
işçilik konusunda herkezle hemfikirim yıllarca bende lpg lı arac kullandım markadan cok usta önemlı hakıkaten
cok uzattım son olarak dileğim tüm lpg taktıran arkadaşlar araçlarını sıkıntısız sorunsuz kullanırlar.. ve cok sanslısınz keske bzm de aracmz olsa da artık lpg benzn yakıt flan dusunsek :(

bahto kardeşim öncelikle şöyle söleyim bu araçlar gerçekten çok özel araçlar kullandığın zaman sende anlayacaksın insan bi hal zarar gelmesin istiyor. ben araba alırken de cok titizdim forumdan arkadaşlar bilirler baya baslarını ağrıttım zamanında Smiley
istiyorum sorunsuz sağlıklı bir sey olsun sadece bakımdan bakıma gideyim. o yüzden böleyim. yaklaşık 1 aydır araştırıyorum prins hariç diğer markalarla görüştüm brc yağlama takmıyor tavsiye etmiyor faydasız diyor.
landrenzo olmalı diyor tak diyor ama garanti vermem diyor garanti istersen vericen su kadar para ama yetkili servise gideceksin diyor zaten 2 yetkili servise git subap parası çıkar onlarda cakal tabi topa girmiyolar. bu kullanan adam basar diyolar.
ben en doğru mantığı faydalı sistemi arıyorum marka önemli değil. ha prins faktörü var oda 4binlere dayanıyor fiyatı onunda parasını çıkartamam ben kullanacağım zaman içinde. o yüzden kararsızım. bence arabayı almak bu kararı vermekten daha kolay diyim sana :) ama eğer lpgcisen aldıktan sonra seni burada mutlaka göreceğiz bahto kardeşim . yakıt değerleri yüzünden :))

onurcura link' Alıntı:
konuyu açan milyoncubaba nın artık lpgyi taktırmasını bekliyoruz.. 14 sayfa boyunca ben ve ilker öztürk arkadaşım taktırdık ama milyoncubaba .hala bekliyor  okkk
Onur doğru söylüyor milyoncubaba bizi kobay yaptı :) sıra artık milyoncubabada  :)

şaka tabi. Arkadaşlar şuan sorun yok lpg ye devam.

astra ve lpg problemi yıllardır çözülemedi hocam bende 1.4T aracima lpg için yaklaşik 1 bucuk yıl araştırdım belki bir çözüm bulunur diye ama hala ayni en sonunda işin içinden cıkamayinca araci satip dizelini aldim en azından kafam rahat

ilker öztürk link' Alıntı:
Onur doğru söylüyor milyoncubaba bizi kobay yaptı :) sıra artık milyoncubabada  :)

şaka tabi. Arkadaşlar şuan sorun yok lpg ye devam.

hehe yok yok bende taktırcam bu hafta değil önümüzdeki hafta inşallah :)
hala brc landrenzo arasında kaldım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri