milyoncubaba ve diğer saygıdeğer arkadaşların tum mesajlarını erinmeden okudum cunkı yakın zamanda ben de araç alcağm ve lpg de aklımın bi ucunda sureklı var. vermiş olduğunuz bılgıleri özetledim kendimce ve gerçekten arada kalmamak elde değil bu lpg konusunda . bize tecrubeli arkadaşların degerlı yorumları lazım bu konuda diye dusunuyorm. okudum okudum kesmedi

yaglama sistemi bazı markaların sırf daha fazla ucret koparmak adına abarttıkları ve gözden kaçırılmayacak bi mevzu olabilir
bu sistemn işe yarayıp yaramadığını bence en ıyı lpg lı aracıyla en az 30 40 bn km yapmş olanlar bu da demektir ki 2009 ve ötesi kadar mazisi olan bi aracı alır almaz lpg montajını yapıp o şeklde kullanmış olanlar en ıyı fıkrı vereceklerdır tabı oyle bırı varsa
hoca nın da dedıgı gibi turbo ve lpg yanyana durunca insanın içine bi kuşku siniveriyor bu da ayrı mesele
lpg taktırma konusunda sevgılı mılyoncubaba cok tereddutte kalmşsn bence madem ekonomi düşünüyorsn bi yerde risk alacaksın sonuçta arasan lpg lı kullanan da bi dunya ınsan bulursun . ilan sıtelerınde fılan bılmıyorm benm karsıma mı cok cıkıyor ama insanlar paşa paşa taktırıp kllanyorlar bence cok da detaycı olma . tabı bu cumleleri sadece senn ıcın kullanıyorm genel konusmuyorm sankı sen bir deneksin ve ilk sen yaptrcan ve tum forum senı ızlyck gibi algılıyorm ruh halini ..

işçilik konusunda herkezle hemfikirim yıllarca bende lpg lı arac kullandım markadan cok usta önemlı hakıkaten
cok uzattım son olarak dileğim tüm lpg taktıran arkadaşlar araçlarını sıkıntısız sorunsuz kullanırlar.. ve cok sanslısınz keske bzm de aracmz olsa da artık lpg benzn yakıt flan dusunsek