1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

mrt54 link' Alıntı:
Hocam Bence Genelde Hepsi aynı Astra J Aracı Yakıyor...

Bence kullanim tarzi ve kullanilan guzargahla ilgili astranin bir sucu yok,havalarin isinmasi ile yolbilgisayarimda gormediyim kadar dusuk rakamlar gormeye basladim,uc gun once depoyu fullledim 27,5  lt gaz aldi  suanki verilere bakilirsa benzinle gidilen kismi haric 300 kmyi gorecek

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

sanalbiri link' Alıntı:
Bu tüketim şehiriçiyse bana araba kullanmayı öğret. :)
Kesinlikle şehir ici :)

Ynt:

Arkadaşlar hepimiz arabamizi severek isteyerek aldik en iyi tasarruf saglamayi dusunmek hakkimiz sonuçta bilioduk cok yaktigini. Önemli olan bu araba da tasarruf yapip cok yol yapmak. Benim fikrim bu.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Kasım ևınar link' Alıntı:
Bence kullanim tarzi ve kullanilan guzargahla ilgili astranin bir sucu yok,havalarin isinmasi ile yolbilgisayarimda gormediyim kadar dusuk rakamlar gormeye basladim,uc gun once depoyu fullledim 27,5  lt gaz aldi  suanki verilere bakilirsa benzinle gidilen kismi haric 300 kmyi gorecek

Bence 300 u gecersin gibime gelio

Yorum yok general_Not_talking

Bagajla ilgili birde soyle bir video var

Astra j bagaj bölmesi onurody

Bu bagaj rafınımı diyeyim aparatınımı onu nereden bulabiliriz ,serviste kesin cok uçuk bi rakam isterler

Isterler isterler

harunhoca link' Alıntı:
Isterler isterler

eniştemde 2004 model opel astra G 1.4 16 valf aracı var ve lpg li.uzun yolda inanmayacaksınız 34 litre gazla 110 ila 130 km hızlarla seyir halinde 100 tl lik gazla 450 km yol yapıyor...bizzat denedim ve inanamadım...

Hiç gözüm yok gitsinler istedikleri kadar.  Lpg düşünmüyorum.  general_non_non

oceans34 link' Alıntı:
eniştemde 2004 model opel astra G 1.4 16 valf aracı var ve lpg li.uzun yolda inanmayacaksınız 34 litre gazla 110 ila 130 km hızlarla seyir halinde 100 tl lik gazla 450 km yol yapıyor...bizzat denedim ve inanamadım...

Bende ilk dönüsüm yapıldıgında lpg litre fiyatı 2,65 TL den 90TL/Full depo lpg ile aynı sekilde 110-130 km hızlarla 420 km görmüstüm ki bi ara sehir icinede girmistim.Girmesem bi 15km+ daha giderdi diye düsünüyorum  :) Arac 1.4t.

Lpg uzun yolda tüketimi garipsenecek degerlere geriletebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri