1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Depo bitince lpg tüketimini yazacam , şuan sorun yok, benzinde nasılsa lpg dede öyle

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Depo bitince lpg tüketimini yazacam , şuan sorun yok, benzinde nasılsa lpg dede öyle

Brc performansini cok merak ediyorum doğrusu. Bende fiyatindan ötürü cok sicak bakmaya başladım. Hayirlisi olsun inşallah

mucahitduran link' Alıntı:
Bende de Landirenzo var. Sıfır aracıma opel bayisinden taktırdım. Yokuş yukarı çıkışlarda gaz yemiyor araba 90'ı geçiremiyorum :(

ayarlarda sorun olmasın?? yada enjektör numarasında bosh enjektörler numara numara bazı ustalar bilmiyor işi dha küçük numara takıyolar oda uyumsuzluk yapıyo araç çekişten düşüyo

bu gün bi okul müdürüyle konuştum avcılarda araçta brc lpg var j kasadan bi önceki kasa atmosferik motor sanırım j lerle aynı motor oluyo Adıyamanlı uzun yol yapıyo hep araç şu an 120 binde sorun yok yağlama kitide yokmuş bilginize..taktırıken tartarini ye gitmiş( 3-4 yıl önce tabi) takmamış opellerde sorun yaşadım diye oda brc taktırmış zmanında

arkadaşlar merhaba,

iki gündür lpg li olarak aracımı kullanıyorum. 20 tl'lik lpg almıştım. tamamı şehir içi kısa mesafe olmak üzere 40 km yol yaptım. lpgm hala var...
iki günde fark ettiğim şudur ki. apartmanımın altındaki kapalı otoparkımdan aracımı çıkarana kadar lpg ye geçiyor. gittiğim mesafe 1 km de olsa lpg de gitmiş oluyorum. tahmin aylık benzin masrafım 30-40 tl yi geçmez. bu hafta sonu biraz daha yol yapıp depoyu fulleyeceğim. 2 hafta sonra da ankaraya gidip geleceğim değerleri o zaman net bir şekilde görürüz.

bana 43 litrelik simit lpg tankı takıldı. evet bagajın alt kısmı için büyük duruyor ama bagajın çift katlı olması sebebiyle bagajda önemli bir değişiklik olmadı. 2. katın üzerine koymadan yine alt kata yakın şekilde duruyor. bagaj açısından sıkıntım yok...

tek sıkıntım ince stepneyi napıcam :S

Stepne dik şekilde bagajın sağına yada koltuk arkasına sigiyor.lastik tamir spreyi alıp lastiği eve bırakabilirsiniz ama bu biraz riskli

onurcura link' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,

iki gündür lpg li olarak aracımı kullanıyorum. 20 tl'lik lpg almıştım. tamamı şehir içi kısa mesafe olmak üzere 40 km yol yaptım. lpgm hala var...
iki günde fark ettiğim şudur ki. apartmanımın altındaki kapalı otoparkımdan aracımı çıkarana kadar lpg ye geçiyor. gittiğim mesafe 1 km de olsa lpg de gitmiş oluyorum. tahmin aylık benzin masrafım 30-40 tl yi geçmez. bu hafta sonu biraz daha yol yapıp depoyu fulleyeceğim. 2 hafta sonra da ankaraya gidip geleceğim değerleri o zaman net bir şekilde görürüz.

bana 43 litrelik simit lpg tankı takıldı. evet bagajın alt kısmı için büyük duruyor ama bagajın çift katlı olması sebebiyle bagajda önemli bir değişiklik olmadı. 2. katın üzerine koymadan yine alt kata yakın şekilde duruyor. bagaj açısından sıkıntım yok...

tek sıkıntım ince stepneyi napıcam :S

Lpg kitiniz hayirli olsun,suan tuketim degerleri konusunda konusmak icin erken 1000 km yol yapin tekrar ayar yaptirin,lpgden benzine co erken geciyor gibi geldi bana gecis sicakligini kac dereceye ayarladilar acaba,ben stepneyi eve biraktim sadece uzun yolda yanima aliyorum.

arkadaşlar 42 lik depoda stepne çift bölmeli bagajda araya sığmıyor mu tüpün üzerine? yani iki katın arasına

LPG ve Turbo beni korkutuyor, ürkütüyor, endişelendiriyor.  023hm

milyoncubaba link' Alıntı:
arkadaşlar 42 lik depoda stepne çift bölmeli bagajda araya sığmıyor mu tüpün üzerine? yani iki katın arasına

ne yazıkki sığmıyor :S
geçiş derecesini 35 dereceye ayarladığını söylemişti usta. yazın 30 a çekeriz demişti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri