1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

onurcura link' Alıntı:
Aracımı bıraktım yarın artık lpgliyim...
hayırlısı artık
Hayırlı olsun ,hangi marka ? Fiyat ne kadar?

LPG tankını nasıl tercih ediyorsunuz?ben stepne yerine taktırdım,stepneyide dik şekilde arka koltuğa lastiklerin sabitledim.

onurcura link' Alıntı:
Aracımı bıraktım yarın artık lpgliyim...
hayırlısı artık

şimdiden hayırlı olsun

Landirenzo turbo evo kit flashlume yaglama + role takilcak + simit tank + 2 yil 100 bin km garanti subap degisimleri icin 2310 tl.. role icin 130 tl vermis oldum. Sanrm bu ay landirenzolara 50 eur kdr bi zam gelmis. Taktircak arkadaslar dikkatli olsun cok kar payi koyuyo bazi bayiler. Bnm fiyat baya bi uygun oldu ama su donemde taktircak arkadaslar 2500 den fazla vermemeli

onurcura link' Alıntı:
Landirenzo turbo evo kit flashlume yaglama + role takilcak + simit tank + 2 yil 100 bin km garanti subap degisimleri icin 2310 tl.. role icin 130 tl vermis oldum. Sanrm bu ay landirenzolara 50 eur kdr bi zam gelmis. Taktircak arkadaslar dikkatli olsun cok kar payi koyuyo bazi bayiler. Bnm fiyat baya bi uygun oldu ama su donemde taktircak arkadaslar 2500 den fazla vermemeli

hayırlısı olsun kardeşim
izlenimlerini bizimle paylaşırsın.
iyi bir fiyat almışsın gerçekten. dün odak dahil heryeri aradım ortalama fiyat hep 2500 tl civarı
brc 2000 cok kararsız kaldım acıkcası

LPG sini taktırıp kenara çekilenlerden olmayacağım. tüm izlenimlerimi zaman zaman paylaşacağım inşallah..  rockk

Landirenzonun enjektör sesiyle zaten mevcut 1.4T sesi birleşince 1.4TDCİ olur  :-[

Hayırlı olsun değerleri bekliyoruz...

onurcura link' Alıntı:
Hayırlı olsun fiyatta  uygunmuş

Onur bey bu arada montajı manfioldu söküp mü yapcaklar bilginiz var mı?

Ynt:

Beyler bende brc ye yakinlastim fiyatından ötürü. Bana resimde yolladilar daha onceki astralarin. Bilemedim doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri